Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gevulde puntpaprika met linzen

Gevulde puntpaprika met linzen

Thuis & wonen
Gevulde puntpaprika met linzen

Deze heerlijke gevulde puntpaprika’s met onder andere linzen en prei eet je bijvoorbeeld met een salade of met wat aardappeltjes. Makkelijk om te maken én gezond! 

Gevulde puntpaprika met linzen

Voor 2 personen

Dit heb je nodig

2 puntpaprika’s
1 tl paprikapoeder
1/4 tl komijn
snufje zout en peper
halve prei
400 gr tomatenblokjes
160 gr linzen uit blik
handje geraspte kaas

Zo maak je het

Verwarm je oven voor op 180 graden. Snijd de prei in stukjes. Snijd de puntpaprika’s doormidden zodat je 2 helften kunt vullen. Giet een scheutje olie in een pan en bak de prei met de kruiden aan. Voeg na 2-3 minuten de linzen en de tomatenblokjes toe. Bak dit een paar minuten mee en zet dan het vuur uit. Vul de puntpaprika’s met de saus en strooi hier een beetje geraspte kaas overheen. Zet circa 15 minuten in de oven.

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 Lees ook:

Shoppen is altijd een goed idee