Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gevulde omelet met rösti

Gevulde omelet met rösti

Thuis & wonen
Gevulde omelet met rösti

Houd je van een omelet? Dan is dit recept met rösti iets voor jou! Wil je nog wat extra groenten toevoegen? Rasp dan bijvoorbeeld een courgette in plaats van een aardappel.

Recept voor 2 personen
Tijd: 20-25 min.

Dit heb je nodig

  • 2 aardappels
  • 1 paprika
  • evt. 1 kleine ui
  • 50 g hamblokjes/reepjes
  • 2 eieren
  • scheut melk
  • 1 tl peterselie
  • snufje zout en peper

Zo maak je het

Schil en rasp de aardappels. Snijd de paprika en eventueel de ui in stukjes. Giet een scheutje olie in een pan. Bak de geraspte aardappel met de paprika ongeveer 8-10 minuten.

Voeg de laatste minuten de hamreepjes toe en bak dit een paar minuten mee.

Zet vervolgens het vuur uit en schep de rosti in een schaaltje. Meng in een beker de eieren met de melk en een snufje zout, peper en de peterselie. Giet een scheutje olie in een pan en verdeel de helft van het ei-mengsel over de pan. (Je kan met behulp van 2 pannen 2 omeletten tegelijkertijd maken). Bak de omelet circa 3 minuten per kant. Serveer de rosti op het omelet en klap of rol het omelet dicht.

 

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

 

Probeer ook deze recepten:

Shoppen is altijd een goed idee