Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Gevulde champignons

Gevulde champignons

Thuis & wonen
Gevulde champignons

Serveer deze gevulde champignons als tussendoortje tijdens de gezellige feestdagen. Heerlijk én in een handomdraai gemaakt.

Dit heb je nodig:

  • 12 kastanje champignons
  • 1 bosui
  • 1/4 paprika
  • paar eetlepels roomkaas
  • snufje peper

Zo maak je het

Verwarm je oven voor op 200 graden. Maak de champignons schoon en verwijder het steeltje. Snijd de paprika en bosui in stukjes. Verdeel wat van de paprika en bosui over de champignons. Verdeel hier wat roomkaas overheen. Heb je nog wat paprika en/of bosui over, dan kun je dat nog over de roomkaas verdelen. Afmaken met een snufje peper. Zet de champignons voor 10-15 minuten in de oven.

Ook lekker met geitenkaas of pesto, mozzarella en (zongedroogde)tomaatjes.

Dit recept is ook goed voor te bereiden. Bereid het hele gerecht, bewaar de gevulde champignons in de koelkast, dan hoef je ze alleen nog maar in de oven te schuiven!’

sopie_150pxEet smakelijk!

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Shoppen is altijd een goed idee