Lekker voor erbij. Gevulde champignon met roomkaas. Een super lekker gerecht maar ook heel simpel te bereiden gerecht!
Dit heb je nodig:
Recept voor 6 champignons
Tijd: 25 min.
- 6 champignons
- 2 flinke eetlepels kruidenroomkaas
- beetje verse bieslook
- half uitje
- snufje peper
- klein beetje geraspte kaas
Zo maak je het:
Verwarm je oven voor op 200 graden. Maak de champignons schoon en verwijder de steeltjes. Snipper het uitje en doe het uitje in een bakje. Voeg hieraan de kruidenroomkaas, wat vers gesneden bieslook en een snufje peper toe. Vul de champignons met ongeveer een theelepel van de roomkaas. Maak het geheel af met een klein beetje geraspte kaas. Zet de champignons op een bakplaat of in een ovenschaal en zet ze voor ongeveer 15 minuten in de oven.
Eet smakelijk!
Sofie
Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie.
Sofie is onze kookblogger. In dit filmpje stelt ze zich even voor.