Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ben jij een gevoelig persoon? Misschien dat het door je sterrenbeeld komt

Ben jij een gevoelig persoon? Misschien dat het door je sterrenbeeld komt

Ben jij een gevoelig persoon? Misschien dat het door je sterrenbeeld komt

Maak jij keuzes vaker met je hart dan met je verstand? Leef je altijd met anderen mee? Voel je je snel aangevallen door kritiek? Dit zou zomaar door je sterrenbeeld kunnen komen, aangezien er aardig wat gevoelige sterrenbeelden bestaan. Van een paar zul je het misschien niet zo snel verwachten, maar deze sterrenbeelden zijn behoorlijk emotioneel vanbinnen. 

Stier

Als je aan gevoelige sterrenbeelden denkt, zul je niet snel aan de Stier denken. Toch zijn ze dat wel, doordat ze zich goed kunnen inleven in emoties en situaties van anderen. Helaas laten ze deze eigenschap niet snel merken aan de mensen om hun heen.

Schorpioen

Ook de Schorpioen lijkt niet heel erg gevoelig op het eerste oog, maar niets is minder waar. Dit sterrenbeeld is heel sensitief. Ze voelen de emoties van anderen goed aan. Daarentegen zullen zij – net als de Stier – hun emoties niet vaak laten zien. Mensen vinden het fijn om hun emoties met de Schorpioen te delen, maar eigen gevoelens worden niet zo snel gedeeld.

Maagd

Mensen die als sterrenbeeld Maagd hebben zijn ontzettend gevoelig vanbinnen. Aan de buitenkant zal je dit niet zo snel merken. Dat komt omdat de Maagd bang is om gekwetst te worden. Ze beschermen zichzelf door een muur om zich heen te bouwen, zodat de gevoelige kant niet gekwetst kan worden.

Tweelingen

Tweelingen zijn misschien wel het gevoeligst van alle sterrenbeelden. Tweelingen nemen de emoties van anderen over. Als iemand de hulp nodig heeft van een Tweeling zullen ze altijd voor je klaarstaan. Let wel op als Tweeling zijnde dat je niet verdrinkt in de emoties van een ander.

Vissen

Vissen staan bekend om hun gevoeligheid. Ze zijn heel erg empathisch. Ze staan altijd voor je klaar en willen altijd helpen. Daarbij moet dit sterrenbeeld wel oppassen dat ze zichzelf niet wegcijferen.

Lees ook
Déze 5 sterrenbeelden zijn de liefste schoonzussen

Waterman

Het sterrenbeeld Waterman heeft een lief karakter en daarnaast een groot empathisch vermogen. Ze willen er altijd voor zorgen dat iedereen zich goed voelt. Wanneer iemand de hulp van een Waterman niet nodig heeft, kan dit nog wel eens voor onbegrip zorgen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Pexels