Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De geur van zondagochtend: deze geurkaars ruikt naar croissants

De geur van zondagochtend: deze geurkaars ruikt naar croissants

De geur van zondagochtend: deze geurkaars ruikt naar croissants

Wat ruikt nou lekkerder dan de geur van vers gezette koffie en warme croissants? Niets, vonden ook de bedenkers van een geurkaars die ruikt naar, inderdaad, croissants. Voor 46 pond (een dikke 50 euro) is-ie voor jou.

Stijf uitverkocht

Hoewel, voor jou… de geurkaars is al een tijdje stijf uitverkocht. Hoewel de kaars al sinds 2016 te koop is, was-ie na de laatste drop binnen veertien minuten uitverkocht. Om het exclusieve imago te bekrachtigen, komt de geurkaars ook maar eens in de zoveel maanden terug. Denk niet slim te zijn door meteen een voorraadje in te slaan: je mag er maximaal twee per keer kopen. Goed nieuws: volgens een pr-medewerker van het merk (Overose) gaan de volgende keer meer croissant-kaarsen in de verkoop én zit die nieuwe drop er spoedig aan te komen.

Tekst gaat verder onder afbeelding.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OVEROSE (@overose)

Parijse romantiek

Je moet er wat voor over hebben, maar dan héb je ook wat. Tenminste, als we Overose zelf mogen geloven. “Overose Croissant vangt de romantiek die in Parijs in de lucht hangt. Het aroma van vers gebakken croissants van de bakkerij om de hoek in een smal straatje vlakbij de Seine”, luidt de productomschrijving. Dat klinkt net zo origineel als ‘Emily in Paris’, maar we zijn er toch dol op.

Lees ook
Lege potjes van geurkaarsen over? Zó tover je ze om tot nieuwe decoratiestukken

Volgens fans ruikt de geurkaars écht naar croissants zonder bedwelmend te zijn. De kaars gaat 60 branduren mee, maar je ruikt ‘m zelfs als ‘ie niet brandt. Overtuigd? De beste manier om zo’n kaars te bemachtigen is door de Instagram van het merk in de gaten te houden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Bustle | Beeld: Overose