Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Getest | Haarverzorging

Getest | Haarverzorging

Getest | Haarverzorging

Hoe fijn is Moroccanoil Treatment voor je haar?

Tomatensoep mét of zonder balletjes? Uit pak of toch uit blik? En die geurkaars, zou die echt ruiken zoals op de verpakking wordt beloofd? Shoppen is niet altijd makkelijk… Wij helpen je een handje en testen elke week een nieuw product. Deze week: haarolie van Moroccanoil.

FAH-05GetestHeader

Verwennerij voor je haar

Wat?                                                                                                                                                Moroccanoil Treatment van Moroccanoil

Prijs?                                                                                                                                                      100 ml, € 40,55

En?                                                                                                                                                      Kou, regen, wind… Nee, van dat winterse weer wordt je haar ook niet altijd vrolijk. Daarom is het zo fijn om het af en toe te verwennen en een boost te geven. Dan zit je goed met Moroccanoil Treatment. Althans, als we Moroccanoil mogen geloven. Er wordt nogal wat beloofd: dat het een fijn product is om je haar te stylen, dat je het kunt gebruiken als conditioner, dat je haar ervan gaat glanzen en dat het er na elk gebruik mooier gaat uitzien. Het bevat onder andere vetzuren, omega-3-oliën en vitaminen. Je kunt het aanbrengen op droog of vochtig haar en moet het niet uitspoelen.

Een fijn product is het sowieso. Alleen al door de geur, die doet denken aan een zonnige dag op het strand. Ook met die glans zit het wel goed: een shiny coupe is het resultaat als je een klein beetje aanbrengt. Let wel op dat je een paar druppels gebruikt, niet te veel, want dan kan je haar snel vettig lijken. Ik heb ook het gevoel dat  mijn haar na een paar dagen gezonder aanvoelt en dus echt een boost heeft gekregen. Wat betreft het stylen, dat doet het niet heel goed, je hebt nog een ander product nodig om je kapsel goed in model te brengen. Maar wat geeft het, dit olietje is verwennerij voor je haar!