Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Foto én bijschrift zorgen voor verwarring: zijn Monique en Bert van ‘Married at First Sight’ aan het daten?

Foto én bijschrift zorgen voor verwarring: zijn Monique en Bert van ‘Married at First Sight’ aan het daten?

Foto én bijschrift zorgen voor verwarring: zijn Monique en Bert van ‘Married at First Sight’ aan het daten?

Of het ooit stil is op het gebied van het populaire programma ‘Married at First Sight’? Zeker niet. De geruchtenmachine is namelijk weer op volle toeren aan het draaien door dit liefdevolle kiekje dat Bert recentelijk plaatste…

Kiekje

Afgelopen weekend verscheen er namelijk een zeer verrassende Instagrampost. Bert plaatste namelijk een foto met zijn geliefde MAFS-collega Monique. De twee zijn sinds hun avontuur op het grote scherm erg goede vrienden geworden. De caption onder de foto doet ons echter iets anders denken. “Wishing everybody an awesome summer. Let the summer of love begin.” Summer of love? Zouden de twee elkaar toch ook op een andere manier hebben ontdekt?

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bert van der Ploeg (@bertvdploeg)

Liefdeszomer

Hoewel niemand van het vorige seizoen nog bij elkaar is, lijken veel deelnemers de liefde toch gevonden te hebben. Nu lijkt het dat Monique ook eindelijk haar liefdespartner gevonden te hebben. Monique plaatste namelijk precies dezelfde foto met de tekst: “We proosten op een liefdevolle zomer’.

Reactie

Inmiddels hebben de twee gereageerd op de geruchten naar aanleiding van een aantal vragen op Instagram. Van een relatie is jammergenoeg geen sprake. Bert: “Nee hoor, een hele mooie vriendschap, dat wel. Maar we wensen iedereen gewoon een mooie, liefdevolle zomer toe.” Helaas pindakaas. Maar, we zijn blij dat deze roddel ook weer uit de lucht is en gunnen de twee een hele fijne en liefdevolle vriendschap toe.

Lees ook
Van de zesde versnelling tóch weer op de rem: MAFS’ Lars en ‘perfecte match’ alweer uit elkaar

Koppels

Benieuwd hoe het ook alweer zat tussen de koppels van vorig seizoen? Wij zetten op een rijtje welke koppels er besloten getrouwd te blijven, en wie toch de handdoek in de eh, (trouw)ring hebben gegooid.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: NT Visuals