Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Genieten van de lekkerste fusion hapjes in Utrecht? Deze hotspot mag je niet missen

Genieten van de lekkerste fusion hapjes in Utrecht? Deze hotspot mag je niet missen

Genieten van de lekkerste fusion hapjes in Utrecht? Deze hotspot mag je niet missen

Heb je een etentje gepland met vriendinnen maar willen jullie een keer iets anders dan de standaard sushi- of tapasdates die jullie maandelijks hebben? In Utrecht zit een pareltje van een hotspot verstopt, genaamd LE:EN.

Lees ook: Voor de waaghalzen: dit restaurant brengt je eten met een achtbaan

Bij LE:EN komen onder meer de Chinese, Japanse, Vietnamese, Indiase en Indische keuken bij elkaar. Hier kun je dan ook de lekkerste fusion gerechtjes bestellen die je met z’n allen kunt delen. Een soort tapas met een twist, dus. Daarnaast vind je er Aziatische biertjes op de kaart, en heeft de hotspot zelfs een eigen LE:EN-biertje. Je kunt van dit alles genieten in een industriële loods die is aangekleed met veel planten, helemaal van nu!

Zondagen

Geen spannende plannen op zondag maar er toch meer van maken dan een luie dag op de bank? Eens in de zoveel tijd wordt LE:EN PLAY georganiseerd: een middag waarop een (meestal Utrechts) bandje komt optreden.

LE:EN is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur voor lunch, borrel of diner. Alvast een beetje spieken op de menukaart? Neem een kijkje op de website.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Desmond Gerritse