Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Geen zin om te poetsen? Dankzij Pet Sweep kan je huisdier vanaf nu ook zijn steentje bijdragen

Geen zin om te poetsen? Dankzij Pet Sweep kan je huisdier vanaf nu ook zijn steentje bijdragen

Geen zin om te poetsen? Dankzij Pet Sweep kan je huisdier vanaf nu ook zijn steentje bijdragen

Na een lange werkweek willen we het liefst een tijdje op de bank ploffen, maar je huishouden denkt daar meestal anders over. De ramen moeten nog gedaan worden, en ook de vloer mag een keertje gedweild worden. Gelukkig kan je dankzij Pet Sweep je huisdier inschakelen om het werk in jouw plaats te doen. Handig!

Lees ook: Hekel aan dweilen? Dan is deze schoen dé oplossing

Terwijl jij uit werken bent, ligt je hond of kat meestal in een bolletje op zijn of haar kussen, dus een beetje medewerking in het huishouden lijkt ons niet te veel gevraagd. Trek je huisdier een van deze slippers aan en laat hem of haar bijvoorbeeld de grond of de ramen schoonmaken.

De Pranck Pack-cadeausets zijn natuurlijk als grap bedoeld, maar geïnteresseerden kunnen altijd eens een kijkje nemen op hun website. Je kan er verschillende leuke boxen vinden, en dat voor nog geen vijf euro.

Come home to clean windows with pet dust boots! #petsweep #prankpack

Een bericht gedeeld door Prank Pack (@prank.gift.boxes) op

Helaas leveren ze momenteel niet buiten de Verenigde Staten, maar je kan er wel de nodige dosis inspiratie opdoen. Een extra dweil heb je sowieso wel ergens rondslingeren, toch?

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Door: Flair.be | Beeld: Instagram