Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Geen stress meer over je zorgverzekering dankzij de Flair zorgvergelijker!

Geen stress meer over je zorgverzekering dankzij de Flair zorgvergelijker!

Geen stress meer over je zorgverzekering dankzij de Flair zorgvergelijker!

Zorgverzekeringen… Word jij ook al een beetje moe alleen al als je het woord hoort? Dat is nergens voor nodig! De juiste verzekering kiezen en overstappen is namelijk super simpel. Zeker met de zorgvergelijker van Flair!

Van mid november 2016 tot 1 januari 2017 is het mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Weinig mensen maken hier echter gebruik van en dat is zonde! Het hoeft namelijk niet veelt tijd te kosten en kan je veel geld besparen!

Overstappen = geld besparen

Het zou goed kunnen dat je huidige zorgverzekering je voor aanvullende zaken dekt die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Of dat je juist niet gedekt bent voor zaken die je wél nodig hebt. Het is dus heel belangrijk om elk jaar eventjes achter de computer te kruipen en je verschillende opties te vergelijken. Wat denk je volgend jaar nodig te hebben en wat niet? Heb je enkel een basisverzekering? Ook daarvan kan de premie per maatschappij erg verschillend zijn. Check het dus zeker even!

De Flair zorgvergelijker

In de zorgvergelijker van Flair zie je in één oogopslag welke verzekering het goedkoopst is en het beste bij jou past. Heb je er eentje gevonden? Wacht dan niet met overstappen en regel het direct! Je hoeft je enkel aan te melden bij de nieuwe zorgverzekeraar, zij zullen er dan voor zorgen dat je oude zorgverzekering wordt opgezegd. Eitje toch?

Lees ook:

Bewezen: Kaas eten kan zorgen voor een langer leven!

Hoe kan ik mijn zorgverzekering opzeggen?

Zo verzorg je je V-zone, doe jij het al goed?