Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Geen idee wat je vanavond moet koken? Deze chatbox is dé oplossing

Geen idee wat je vanavond moet koken? Deze chatbox is dé oplossing

Geen idee wat je vanavond moet koken? Deze chatbox is dé oplossing

Je wilt iets lekkers eten dat óók origineel, makkelijk en het liefst niet al te ongezond is… Maar eigenlijk ben je voor de hele week alweer door je opties heen. Herken je de struggle? Dan ga jij de nieuwe tool van Allerhande vast fijn vinden.

Lees ook: Vegetarisch eten duur? Met deze 7 tips kun gemakkelijk besparen

Elke dag iets bedenken om te eten is zo makkelijk nog niet. Dat weet Albert Heijn, en daarom besluit de supermarktketen je een handje te helpen. Met de Allerhande chatbot kun je nu dagelijks een recept toegestuurd krijgen, zodat je zelf niet meer op zoek hoeft (en die overgebleven tijd mooi weer ergens anders aan kan besteden).

Om gebruik te maken van de chatbot hoef je geen nieuwe app aan te schaffen: de tool werkt gewoon via Facebook Messenger. Eén berichtje en voilá: daar is je recept. Maar het wordt nog leuker. Stel dat je vanavond iets wilt eten met avocado’s, dan hoef je alleen een emoji van een avocado te sturen, en er wordt een passend recept voor je gezocht. Zo werkt het ook met andere food-emoji’s. Wil het recept niet helemaal lukken? Dan kun je supermakkelijk de hulp inschakelen van culinaire experts.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome