Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Lekker actief doen in de meivakantie

Lekker actief doen in de meivakantie

Thuis & wonen
Lekker actief doen in de meivakantie

De meivakantie staat voor de deur. En de kinderen staan erachter te trappelen om iets te gaan doen… Oh, oh! Dus zochten we de leukste activiteiten op in Den Haag, die ook leuk zijn voor jezelf.

De stad aan zee heeft allerlei creatieve, sportieve en culturele activiteiten te bieden, die zowel voor ouders als kinderen leuk zijn om te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van suppen of kanoën? Hieronder een aantal leuke suggesties voor een sportief dagje uit!

Bekijk Den Haag vanaf het water
Weer eens wat anders dan een dagje winkelen in een nieuwe stad; de stad vanaf het water ontdekken! Zo kun je een kano huren en de hele middag door de grachten peddelen. Ook suppen kun je door de grachten van Den Haag, maar dit kan ook langs langs zee wanneer het water niet te wild is. Meer informatie check je hier!

Spring in ’t veld
Heb je wat energie over? Dan kun je dit zonder gemak kwijtraken in indoor trampolinepark Planet Jump. Het is gevestigd in een oude kerk, waar maar liefst 32 trampolinevelden te vinden zijn. Ook is er een jumpbaan van 28 meter. Leuk voor jong en oud. Geen fan van springen, maar wel van een goede bak koffie? Dan kun je in de Jump Lounge heerlijk relaxen, terwijl je kinderen zich uitleven op de trampolines.

Schatten spotten op het strand
Wanneer je lekker aan het uitwaaien bent op het strand, raden we je aan om eens een kijkje te nemen in Jutterskeet te Kijkduin. Hier kun je bekijken welke bijzondere dingen er allemaal aanspoelen op het strand. Kinderen kunnen een visnetje lenen of zelfs met een metaaldetector op zoek gaan naar verborgen schatten.

Bekijk de website van Den haag voor een uitgebreid overzicht van alle Haagse activiteiten tijdens de meivakantie!

 

 

Shoppen is altijd een goed idee