Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vrouwen die zijn geboren in november zijn aantrekkelijker

Vrouwen die zijn geboren in november zijn aantrekkelijker

Vrouwen die zijn geboren in november zijn aantrekkelijker

Het is november. Het jaar is alweer bijna voorbij. Als je geboren bent in november dan is je sterrenbeeld een Schorpioen of een Boogschutter.  Je hebt geluk als je in deze maand geboren bent. Je bezit namelijk een aantal prachtige eigenschappen. Hieronder staan deze eigenschappen op een rijtje en daar mag je best trots op zijn. 

Je bent optimistisch

Het glas is bij jou altijd halfvol. Je ziet overal het positieve ervan in. Dit is een prachtige eigenschap. Het maakt je ook heel erg krachtig. Je bent namelijk niet bang om uitdagingen aan te gaan. Lukt het allemaal niet? Dan laat jij je niet zomaar uit het veld slaan.

Je bent een goed gezelschap

De mensen om je heen genieten altijd van jouw humor. Het lukt je altijd om mensen op te vrolijken. Na een tijdje rollen de tranen over jullie wagen van het lachen. Dit is ook de reden dat mensen genieten van je aanwezigheid.

Je bent een goede vriendin

Vriendschappen zijn super belangrijk voor jou. Je zult altijd klaarstaan voor je vrienden. Dit is ook de reden waarom ze naar jou toe komen als ze ergens mee zitten. Je vrienden zullen je omschrijven als een loyaal een betrouwbaar persoon. Je zal er altijd voor zorgen dat mensen zich op hun gemak voelen en je zult mensen nooit een vervelend gevoel geven.

Lees ook
Good to know: déze eigenschappen bezit je als je een goede vriendin bent

Je bent aantrekkelijk

Zodra jij een kamer inloopt zijn alle ogen op jou gericht. Je hebt een natuurlijke glow. Dit maakt je een aantrekkelijk persoon. Mensen mogen jou al gelijk en daar hoef je niet eens je best voor te doen, dit gaat automatisch bij jou.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Margriet | Beeld: Getty Images