Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ga jij dit weekend naar het strand? Dit zijn de leukste standtenten!

Ga jij dit weekend naar het strand? Dit zijn de leukste standtenten!

Ga jij dit weekend naar het strand? Dit zijn de leukste standtenten!

Eindelijk, zomerse temperaturen in ons land. Lekker naar het strand! Op zoek naar een fijne plek waar je deze dagen kunt vertoeven? Dit zijn de leukste strandtenten van ons land.

Pier 32 Den Haag
Begin april opende Pier 32 haar deuren. Deze strandtent aan het Zuiderstrand is net even anders dan anders. De vorm wijkt af van de standaard strandtenten en het interieur is verfrissend, alsof je een huiskamer inloopt. Ze hopen dan ook een tweede thuis te zijn. Zoek een plekje aan een van de lange tafels, in de loungehoek of in een van de hangstoelen op het terras. Maak het jezelf makkelijk met een boek uit de bibliotheek, hier ga je voorlopig niet meer weg.
Adres: Pier 32, Zuiderstrand, Strandslag 6 en 7 Den Haag

Corazon Noordwelle
Steeds meer strandtenten mogen het hele jaar blijven staan, zo ook Corazon in Noordwelle, Zeeland. Aan de voet van de Brouwersdam ligt de compleet vernieuwde beachclub met een fris, wit en zonnig interieur. Rotan stoelen op het terras, lekkere loungebanken en op een regenachtige dag schijnt hier binnen toch de zon. Staar vanaf het terras over het water, wie weet kijk je recht in de ogen van een zeehond die nieuwsgierig naar jou gluurt.
Adres: Corazon, Duinovergang 20, Kruising Rampweg/Nieuweweg Ellemeet

Tijn Akersloot Zandvoort
Bij Tijn Akersloot in Zandvoort kun je het hele jaar terecht. Het is een groot en gezellig strandpaviljoen met een groot terras. Ook hebben ze comfortabele ligbedden en strandstoelen voor een ultieme stranddag.  Je kunt er de hele dag door eten van ontbijt tot diner en bij mooi weer steken ze de barbecue aan.
Adres: Boulevard Paulus Loot 1, Zandvoort

Café George No.5 Zandvoort
George No. 5 is een hippe strandtent mét zwembad. Twee zelfs. Bij George lijkt het wel alsof je in Zuid-Frankrijk terecht bent gekomen. Het witte gebouw van George heeft een luxe uitstraling. De strandtent zit eigenlijk net tussen Zandvoort en Bloemendaal in. George is zeven dagen per week geopend.
Adres: Boulevard Barnaart 65, Zandvoort

Aloha Wijk aan Zee
Aloha is een mooi ingericht strandpaviljoen op het Noorderstrand van Wijk aan Zee. Bij Aloha zijn veel surfers, wat zorgt voor een relaxte strandsfeer. Je kunt er ook lekker eten, er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten. En de pizza’s uit de houtoven zijn ook de moeite waard!
Adres: Reyndersweg 2, Velsen-Noord

Witsand Noordwijk
Witsand in Noordwijk is een strandtent met een hele leuke sfeer. De kaart is uitgebreid en als het mooi weer is kun je een tafeltje op het zand kiezen voor het ultieme strandgevoel. Vanaf het ontbijt kun je al terecht op het strand.
Adres: Zeereep 103, Noordwijk

 

 

Lees ook:

Bron: Libelle.nl