Je bent hier: Home > Thuis > Frank en Rogier verrassen 8-jarige Ferdy met prachtig paleisje en kijkers reageren vol lof

Frank en Rogier verrassen 8-jarige Ferdy met prachtig paleisje en kijkers reageren vol lof

Thuis
Frank en Rogier verrassen 8-jarige Ferdy met prachtig paleisje en kijkers reageren vol lof

In ‘Paleis voor een Prikkie’ weten interieurstylisten Frank en Rogier keer op keer weer huizen om te toveren tot ware paleizen, en dat met een minimaal budget. Ook deze maandag wisten ze zowel de 8-jarige Ferdy en zijn opa als de kijkers blij te verrassen.

Lees ook: ‘Huwelijksproblemen Frank en Rogier van Paleis voor een Prikkie’

In de aflevering van gisteravond was te zien hoe het duo afreisde naar het Groningse Bad-Nieuweschans om het huis van Ferdy en zijn opa Josef onder handen te nemen. Met een bedrag van 250 euro creëerden Frank en Rogier een kindvriendelijke woonkamer.

Veel meegemaakt

Al gauw werd duidelijk dat de twee een hoop hadden meegemaakt. Zo verloor het 8-jarige jochie vorig jaar zijn beide ouders en moest zijn grootvader drie jaar geleden afscheid nemen van zijn vrouw. ‘Ik ben jouw opa, oma, papa en mama’, aldus Josef tegenover zijn kleinzoon. ‘Ik hou zo veel van hem. Ik heb nog meer kleinkinderen van wie ik hou, maar bij ons is het veel intenser.’

Reacties

Kijkers reageren vol lof op het werk van de twee mannen én krijgen een brok in hun keel van de liefde tussen Josef en Ferdy. Lees maar mee:

De aflevering terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Twitter | Beeld: ANP