Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heb jij dit foutje in ‘Clueless’ wel eens opgemerkt?

Heb jij dit foutje in ‘Clueless’ wel eens opgemerkt?

Heb jij dit foutje in ‘Clueless’ wel eens opgemerkt?

Clueless is zo’n film die we eindeloos kunnen blijven zien. De goedbedoelde bemoeienissen van Cher Horowitz in het leven van de mensen om haar heen blijven leuk om naar te kijken. Maar wist je er een foutje in de film zit? Cher blijkt oorspronkelijk een heel andere achternaam gehad te hebben!

Een van de redenen waarom Cher in Clueless begint met het koppelen van de mensen om haar heen is om haar cijfers wat omhoog te krijgen. Gelukkige leraren geven blijkbaar betere cijfers. Je kunt je de scene waarin Cher trots naar haar vader toekomt met haar schoolrapport vast nog wel herinneren: ze heeft haar onvoldoendes weten om te praten in voldoendes. Wauw! Maar als je heeeeeel goed kijkt, zie je dat er op haar rapport een andere naam staat! Cher blijkt oorspronkelijk Hamilton geheten te hebben in plaats van Horowitz. Oepsie!

Blijkbaar hebben de makers van de film last minute besloten om de naam van Cher te veranderen. En daarbij hebben ze dus een klein detail over het hoofd gezien! Nou ja, goede reden voor ons om de film nog eens te kijken. Misschien zijn er nog wel meer foutjes te ontdekken.

Lees ook:

Wow! Alicia Silverstone lijkt geen dag ouder geworden sinds Clueless

Wat doe je aan op de eerste date? 5 regels!

Nostalgie: TV series uit de jaren 90 waar we allemaal voor thuis bleven!

Bron: grazia.nl / cosmopolitan UK