Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Foutje… of toch niet? Oplettende kijkers denken hint te spotten in aftiteling ‘Undercover’

Foutje… of toch niet? Oplettende kijkers denken hint te spotten in aftiteling ‘Undercover’

Thuis & wonen
Foutje… of toch niet? Oplettende kijkers denken hint te spotten in aftiteling ‘Undercover’

Waar het eerste seizoen van ‘Undercover’ in één keer op Netflix kwam te staan, werd het geduld van de kijkers tijdens de tweede reeks flink op de proef gesteld. Er verscheen namelijk nog maar één aflevering per week en inmiddels zit de finale van ‘Undercover’ 2 erop. En die had volgens sommige oplettende fans een behóórlijk open einde…

Undercover 2

Waar de ene Undercover-fan vanaf de eerste aflevering trouw iedere zondagavond klaar zat voor een nieuwe, heeft de andere kijker gewacht tot alles online stond en het bingen kon beginnen. Dat laatste kan inmiddels, want de hele tweede reeks staat inmiddels online. Nog geen spoilers lezen? Klik dit artikel dan nu weg.

Let op, spoilers

Al vanaf de eerste minuut – wat zeggen we, eerste seconde – van de slotaflevering van Undercover 2 was het nagelbijten geblazen. Want zouden JP en Laurent nou gepakt worden of niet? Hoe zou het aflopen met Nathalie? Aan het einde van de finale bleek Bob in elk geval ongedeerd uit het ziekenhuis gekomen te zijn. Samen met zijn dochter Polly nam hij afscheid van zijn overleden collega Kim, die vooral in het eerste seizoen een grote rol speelde. De rust leek wedergekeerd, maar is dat ook wel echt zo?

Aftiteling

Kijkers die niet gelijk wegklikten na de laatste scène maar nog even bleven hangen tot de aftiteling, konden iets raars zien gebeuren. Terwijl alle namen van de cast en crew voorbij komen op het scherm, popt er namelijk nóg iets op onderin beeld. “Wij moeten eens praten”, staat er te lezen. Omdat er niemand aan het woord is, kan dit gewoon een foutje zijn, maar eerlijk is eerlijk: bij series als Undercover weet je het maar nooit.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

undercover foutje aftiteling

Tweet, tweet

Op Twitter verzamelen zich enkele fans van de populaire serie, die de laatste aflevering van Undercover 2 al hebben gezien. Zij speculeren dan ook volop over het zinnetje in de aftiteling. Betekent het bijvoorbeeld dat Ferry en JP elkaar leren kennen in de gevangenis, en achter slot en grendel een plannetje smeden om af te rekenen Bob slash Steve? Of betekent het niets en is het oprecht een foutje van de makers? De tijd zal het moeten leren.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Verhaal Undercover 2

Seizoen 2 van Undercover speelt zich ongeveer een jaar af na alle gebeurtenissen uit de eerste reeks en draait om de illegale wapenhandel. Opnieuw kruipt Anna Drijver in de huid van Kim de Rooij. Zij werkt bij Human Rights en doet onderzoek naar de verboden wapenverkoop in Syrië. Dankzij de hulp van ex-collega Bob Lemmens (Tom Waes) leidt dit naar een country & western manege in het Belgische Achterland: de El Dorado Ranch. Daar gaat Bob undercover, en probeert hij dit keer informatie te ontfutselen over de gebroeders én wapenhandelaars Laurent en JP Berger. In de tussentijd is te zien hoe Ferry Bouman (Frank Lammers) vanuit de gevangenis verder onderzoekt wie undercoveragenten Bob en Kim écht zijn. En de drugsbaas blijkt niet de enige te zijn die nieuwsgierig is naar de ware aard van Waes’ personage. Ook zijn puberdochter heeft een hoop vragen.

Lees ook
Godnondeju! Deze dingen wist je nog niet over ‘Undercover’

Undercover 3 in aantocht

Het tweede seizoen van Undercover zit er dan misschien op, maar fans kunnen zich gelukkig al opmaken voor een derde reeks. De opnames hiervan zijn inmiddels begonnen, zo maakte Frank Lammers onlangs bekend vanuit Brussel. Hier lees je alles wat we tot nu toe weten van seizoen 3 van Undercover.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Undercover S2 staat eindelijk volledig online (nee, we liegen niet) @franklammersofficial

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Speciaal voor jullie met Nederlandse ondertiteling. 😘

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

📣 Belangrijke mededeling van Ferry 📣

Een bericht gedeeld door Netflix Nederland & België (@netflixnl) op

Bron: Superguide.nl | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee