Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Trouw je in het buitenland? Probeer deze fout dan niet te maken

Trouw je in het buitenland? Probeer deze fout dan niet te maken

Thuis & wonen
Trouw je in het buitenland? Probeer deze fout dan niet te maken

Een huwelijk in het buitenland, dat willen we allemaal wel. Witte stranden, blauwe zee en een heerlijk zonnetje… Maar juist in die laatste factor schuilt het gevaar.

Lees ook: Dit is de populairste bestemming voor een huwelijksreis

Want hoe zuur is het als je verbrand op jouw grote dag verschijnt? Toch gebeurt dit vaker dan zou moeten. Veel aanstaande koppeltjes willen nog snel even een kleurtje opbouwen voor hun bruiloft en dan gaat het mis. Ze onderschatten hiermee vaak hoe hard het kan gaan, met een verbrand huidje of zonnesteek tot gevolg.

Eerst het ja-woord, dan zonnen

Marsha-Ann Brown, hoofd romantiek bij de Sandals hotelgroep, geeft dan ook als tip om pas na het ja-woord de zon in te duiken. ‘We moedigen trouwers aan om de zon zoveel als mogelijk te vermijden voor hun grote dag. Dat kan erna. In plaats van liggen bakken in te zon, kunnen ze ook optimaal ontspannen voor hun bruiloft in een overdekte sparuimte.’ Ook heeft ze nog ander goed advies wat kleding betreft. Brown: ‘Het wordt sowieso warm. Als je een bepaalde droomjurk voor ogen hebt die je kost wat kost wil aantrekken, prima. Maar misschien moet je in dat geval een tweede, luchtige outfit meenemen.’

Bron: Het Nieuwsblad | Beeld: Shutterstock

Shoppen is altijd een goed idee