Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Foodies opgelet: de avocado bun is dé nieuwste foodsensatie!

Foodies opgelet: de avocado bun is dé nieuwste foodsensatie!

Foodies opgelet: de avocado bun is dé nieuwste foodsensatie!

Ben jij groot fan van avocado en eet jij het liefst iedere dag avocado toast of een flinke bak guacamole mét tortillachips? Dan ga je gegarandeerd een vreugdedansje doen voor deze nieuwe foodsensatie waarvan iedere foodie in de ban lijkt te zijn.

Hip en happening
De avocado is hip en happening, en na de toevoeging van een heuse avocado emoticon aan onze verzameling emoji’s is het safe to say dat de avocado een blijvertje is. En het leuke is, dat deze groene vriend niet alleen lekker én fotogeniek is. Want door iedere dag een halve avocado te eten, krijg je ook nog eens je dagelijkse portie gezonde vetten binnen. Hooray!

Geen brood benodigd
Goed. De avocado bun is ‘t nieuwste hapje gemaakt van je favoriete vrucht – want ja, een avocado is dus een vrucht en géén groente. De avocado bun is een licht, gezond en vegan gerecht, wat nog ontzettend gemakkelijk te maken is ook. Het ziet eruit als een burger, maar dan zónder brood. Want het broodje vervang je bij de avocado bun door – je raad het al – een opengesneden avocado. Simple as that. En ‘t ziet er nog ontzettend hip uit ook.

Watertanden
Het idee komt van de Nederlandse foodblogger Colette, die een Instagramaccount heeft waar je gelijk van gaat watertanden. Ze richtte het account op nadat ze jarenlang had gewerkt bij allerlei tijdschriften en zo heel veel inspiratie had opgedaan. Op haar account @fooddeco, combineert ze haar liefde voor eten en decoratie. En met succes, want Colette heeft al ruim 60.000 volgers! Bekijk de Instagramfoto van de avocado bun hieronder.

Bron: Elitedaily, Instagram

Lees ook: