Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flairs Vijf: 5x heerlijke drankjes die de zomer nóg fijner maken

Flairs Vijf: 5x heerlijke drankjes die de zomer nóg fijner maken

Thuis & wonen
Flairs Vijf: 5x heerlijke drankjes die de zomer nóg fijner maken

Elke week delen we in de rubriek Flairs Vijf onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week zetten we vijf zomerse drankjes voor je op een rij.

Finely Tonic

Finley tonic is een rijke dorstlesser met limoen en een bittere twist van kinine. Geen liefhebber van tonic? Finley heeft ook een bitter lemon en ginger ale in het assortiment. Oh, én virgin mojito, yum! Leuk detail: Finley is van Coca Cola.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FÏNLEY Nederland (@finley_nl) op

Tanqueray Flor de Sevilla

Tanqueray heeft een nieuwe gin in het assortiment die verfrissend is voor zowel zomer als winter. De Tanqueray Flor de Sevilla is gemaakt met bitterzoete Sevilla sinaasappels voor een frisse en fruitige smaak. Genieten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tanqueray Gin (@tanqueraygin) op

Lolea Sangria

De Lolea Sangria is een heerlijke Sangria afkomstig uit Spanje. Naast dat ze super lekker zijn, ziet de fles er ook nog heel leuk uit. Ook handig: de fles is herbruikbaar door de afsluitbare beugel. De flesjes zijn ook verkrijgbaar in mini’s. Perfect voor een cadeautje!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sangría Lolea (@sangrialoleave) op

Licor 43

Exciting news! Deze zomer komt Licor 43 met een nieuwe limited edition fles. Dit keer geheel in stijl van de Madridse wijk Los Austrias. De fles is sierlijk bekleed met de kenmerkende keramieken siertegeltjes, die je ziet in alle tapas- en cocktailbarretjes.

Watermelon Frizz

In deze mixlikeur van De Kuyper herken je direct de rijpe en sappige smaak van watermeloen. Lekker om te mixen met vodka, citroensap, suikersiroop en 7up/sprite. Een heerlijk verfrissend drankje met een tikkeltje zoetigheid!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De Kuyper Cocktails (@de_kuyper_cocktails) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee