Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flairs Vijf: van een prachtige wellness-oase tot een vette escape room

Flairs Vijf: van een prachtige wellness-oase tot een vette escape room

Flairs Vijf: van een prachtige wellness-oase tot een vette escape room

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Flair redactie.

Lees ook: Flairs Vijf: van het chocoladefestival tot een nieuw product voor een mooie uitstraling

1. Duurzaam Villages Nature® Paris
Villages Nature® Paris biedt drie accommodaties: Cocoon VIP, Country Premium en Clan Comfort. Deze cottages en appartementen zijn geschikt voor gezinnen, stellen en ouderen: voor 2 tot 12 personen. Ze bevinden zich in het centrum, aan de oevers van het meer of middenin het bos en bieden een oase van rust, welzijn en luxe. Naast dat Villages Nature® Paris een beeldig park is op de grens van Parijs biedt het nog veel meer. Bij Villages Nature® Paris heeft iedereen de kans om tot rust te komen en zich te laten verwennen met de beste producten in een prachtige wellness-oase. De Deep Nature® Spa wordt gezien als een tempel van welzijn, waar je op verschillende manieren dat ene momentje voor jezelf kunt creëren, ook als je met kinderen op vakantie bent. Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

 

 

2. Lip Soak
Om een intens hydraterend lipserum te ontwikkelen heeft Helena Rubinstein zich laten inspireren door de werking van deze medische vloeibare pleisters die ook bij Laclinic-Montreux gebruikt worden: LIP SOAK. Het is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL.

3. Escape through the movies
Gek op escape rooms? Deze nieuwe variant van comedygezelschap Boom Chicago is pas echt vet, want er doen live acteurs aan mee. De escape room staat helemaal in het teken van films: elke kamer is ingericht in het thema van een andere movie (James Bond, Alles is Liefde: alles komt voorbij). Extra leuk is de locatie: het mooie, oude Rozentheater in hartje Amsterdam. Onze redactieleden mochten alvast een voorproefje nemen (en wisten te ontsnappen!). Klik hier voor meer info.

4. Woodbasics
Woodbasics maakt meubels van underlayment. In de webshop van Woodbasics vind je een collectie meubels die ze zelf hebben ontworpen, maar ook jouw eigen ontwerp kunnen ze maken. En mocht je ze liever van een ander materiaal willen laten maken dan kan dat natuurlijk ook. Je kunt bij ieder meubel je eigen wensen doorgeven. Klik hier voor meer info.
fotografie en styling door Inge Bruins

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Opening spectaculair zandkunstwerk Ringen aan Zee zaterdag 3 maart
Het iconische zandkunstwerk Ringen aan Zee op het Haagse strand is bijna klaar. De twintig ringen symboliseren twintig decennia badcultuur in Scheveningen. De officiële opening is zaterdag 3 maart, 15.00 uur met optredens van drummer Cesar Zuiderwijk en koorzangers van Stichting Boilerhouse. Klik hier voor meer info.

 

 

 

 

 

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome