Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flairs Vijf: van de Lichtletters van Lumenlichtletters.nl tot de grootste veggie beurs van Europa

Flairs Vijf: van de Lichtletters van Lumenlichtletters.nl tot de grootste veggie beurs van Europa

Thuis & wonen
Flairs Vijf: van de Lichtletters van Lumenlichtletters.nl tot de grootste veggie beurs van Europa

De nieuwste producten, evenementen en websites die je deze week moet checken volgens de Flair-redactie.

Lees ook: Flairs Vijf: van het liefdesfestival van TivoliVredenburg tot de I Love You muesli-koker

1. Shine bright like a letter
Een huwelijk, verjaardag of feestje? Lichtletters kunnen de ruimte direct omtoverentot iets spectaculairs. En dat biedt dan direct garantie voor een fantastische foto. Op Lumenlichtletters.nl kun je verschillende varianten huren (vanaf ongeveer € 30 per letter).

 

 

 

 

 

2. Klapp Aroma Selection
Aroma Selection is een serie met drie huidverzorgende maskers met een zuiverende, kalmerende en stimulerende werking en voorbereidende peelenig, het geheim van een mooie huid. 
Deze buitengewone serie biedt het juiste masker voor elk huidtype en zorgt met de intensieve Cream Peeling voor perfecte voorbereiding op de volgende verzorgingsproducten.
 Speciaal geselecteerde geurstoffen versterken en bevorderen uw welzijn tijdens de behandeling en lang daarna. Aroma Selection, een verzorgend ritueel met een verslavend potentieel.

3. Hunkemöller opent eerste HKMX store in Nederland
Afgelopen vrijdag heeft Hunkemöller met trots haar eerste HKMX sportswear winkel in Utrecht geopend. De winkel heeft een uniek store concept en is op een bijzondere locatie in Hoog Catharijne gevestigd. De HKMX store in Utrecht is afgelopen vrijdag feestelijk geopend in het bijzijn van pers en influencers en er vond een urban workout sessie van personal trainer Kasia Rain plaats. HKMX heeft zich de laatste tweeënhalf jaar snel ontwikkeld en had in 2016 een omzet van 20 miljoen euro. De langere termijn visie is vijftig winkels openen in de aankomende vijf jaar.

4. VeggieWorld is voor vleeseters
Op 10 en 11 maart komt de grootste internationale veggie beurs van Europa terug naar de Jaarbeurs in Utrecht. ProVeg International gelooft in een plantaardige toekomst en laat bezoekers beleven hoe lekker en leuk plantaardig leven is. VeggieWorld is het jaarlijkse hoogtepunt voor vegetariërs en veganisten. Het event is echter het meest inspirerend voor vleeseters. De stands met dikke hamburgers, pizzabroodjes en gyros zijn op VeggieWorld niet te missen. Alleen zijn ze naast 100% lekker ook 100% plantaardig.

5. BORO*MINI: Het nieuwe 100% plantaardige babylabel.

Welkom in de wereld van BORO*MINI, die is fris, zacht, puur natuurlijk en sociaal.
Dit 100% plantaardige babylabel wordt gekleurd met planten en wortels, sociaal verantwoord en met de hand in het Amsterdamse BORO*ATELIER. De collectie bestaat uit warme baby dekens, frisse lakentjes, praktische slabbers met vrolijke prints en hydrofieldoeken in aangename, natuurlijke en frisse kleuren met grafische prints. Vanaf nu is de eerste collectie exclusief verkrijgbaar op www.boromini.com.

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Shoppen is altijd een goed idee