Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flairs Vijf: van de roze Kitkat tot de musthave bag voor alle stoere kids

Flairs Vijf: van de roze Kitkat tot de musthave bag voor alle stoere kids

Thuis & wonen
Flairs Vijf: van de roze Kitkat tot de musthave bag voor alle stoere kids

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Flair redactie.

Lees ook: Flairs Vijf: van de nieuwe ultra zwarte mascara tot de leukste terrasjes

1. Burn-out dagboek
In Burn-out dagboek geeft Maaike Hartjes de lezer een kijkje in dat dagboek. We lezen mee over haar paniekaanvallen, vermoeidheid en depressieve gevoelens, maar ook over haar zoektocht naar oplossingen. Want waarom kan ze geen ‘nee’ tegen werk zeggen? Waarom is het nooit genoeg? En waarom krijgen andere mensen geen burn-out en zij wel? Maaike praat met vrienden en collega’s over hoe zij met stress omgaan, en analyseert eerlijk haar eigen gedachten en gevoelens. Over dit alles vertelt ze met humor, fantasie en relativeringsvermogen in kleurrijke tekeningen. Bestel hem hier.

2. Roze Kitkat
In september 2017 werd al duidelijk dat er roze chocola was ontwikkeld. Na een proces van dertien jaar in laboratoria in België en Frankrijk, lukte het om deze variant te creëren. De roze chocola heeft z’n kleur en smaak te danken aan de ruby-cacaoboon. Deze roze chocoladereep van Kitkat is in Nederland vanaf 23 april 2018 verkrijgbaar. Wij hebben hem op de redactie al geproefd en hij is heer-lijk!

3. Musthave bag voor alle stoere kids
Van het Zweedse kindertassenmerk Pick & Pack wordt iedereen blij. Pick & Pack heeft speelse patronen en grappige designs. Haaien, vleermuisjes en panda’s komen tot leven en de rugtassen zijn gesierd met vrolijke patronen en kleurige designs. De tassen zijn verkrijgbaar in Nederland online en in winkels. Neem hier een kijkje.

4. Micky Hoogendijk exposeert op Domein Oogenlust
Galerie Hans Persoon presenteert in samenwerking met de bloemkunstenaars van Oogenlust een verkooptentoonstelling van kunstfotograaf Micky Hoogendijk. De fotograaf toont portretten die de kwetsbaarheid en verborgen schoonheid van mensen weerspiegelen met een prominente rol voor de nieuwe serie ‘The Nudes’, dwars op de tijdgeest. De tentoonstelling ‘Through the Eyes of Others’ is te bezoeken van 19 april tot en met 19 mei 2018 op Domein Oogenlust in het Brabantse Eersel. Klik hier voor meer info.

5. Mueslirepen van mymuesli
Deze perfecte mueslirepen bevatten alleen natuurlijke ingrediënten en ze zijn niet droog – wel zijn deze mueslirepen minimaal zo lekker als jouw lievelingsmuesli! De Mueslirepen van mymuesli zijn 100% biologisch en helemaal zonder kunstmatige smaakstoffen en conserveringsmiddelen. Ontdek de 3 soorten Paleo Kokos, Superfruit en Cranberry Pistache! Bestel ze hier.

Shoppen is altijd een goed idee