Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flair’s Vijf: 5x nieuwe producten die je meteen in huis wil halen

Flair’s Vijf: 5x nieuwe producten die je meteen in huis wil halen

Thuis & wonen
Flair’s Vijf: 5x nieuwe producten die je meteen in huis wil halen

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s Vijf’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: vijf nieuwe producten waarvoor je je naar de (digitale) schappen wil haasten.

1. NIVEA Naturally Good

NIVEA wil het de consument makkelijker maken om te kiezen voor verzorgingsproducten met ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Dit doen ze door in de nieuwe NIVEA NATURALLY GOOD lijn duidelijke, transparante informatie te geven over het percentage ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Want hoewel 93 procent van de vrouwen vindt dat merken duidelijk moeten zijn over de oorsprong van ingrediënten in hun producten, is slechts een kwart (26 procent) van de respondenten van mening dat merken dat ook doen. De eerste NIVEA NATURALLY GOOD lancering dit jaar bestaat uit een reeks gezichtsverzorgings- en reinigingsproducten die voor minimaal 98 procent bestaan uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong.

2. Evian X Virgil Abloh

Na een succesvolle samenwerking in 2019 lanceren evian® en Virgil Abloh een nieuwe limited edition ‘Activate Movement’-collectie, een eerbetoon aan de jeugd die de kracht heeft om verandering in gang te zetten en een oproep tot actie voor een duurzamere toekomst. De lijn bestaat uit een exclusief ontworpen glazen fles en twee hervulbare evian® SOMA-flessen. De fles is vanaf maart verkrijgbaar bij de Bijenkorf.

3. Jo Malone Lavenderland

Jo Malone London lanceert een nieuwe limited edition collectie, waarin één ingrediënt centraal staat: lavendel. Van een heerlijk aromatische geur tot een zachte en subtiele noot, de nieuwe producten wil je hoe dan ook allemaal in huis halen. De lijn bestaat uit drie limited edition colognes: Lavender & Coriander, Silver Birch & Lavender and Wisteria & Lavender. En dat allemaal in de mooie flesjes en verpakkingen zoals je van het merk gewend bent.

Jo Malone

4. Ik zie je wel! Oceaan

Eenvoudig te begrijpen maar verslavend leuk om te spelen. Ik zie je wel! Oceaan (verschijnt 10 maart) is geschikt voor kinderen én volwassenen en zorgt voor uren speelplezier. Op elke zijde van het spelbord staan dezelfde dieren maar dan op een andere plek. Hoe vaak je dit spel dus ook speelt, je kunt op deze manier nooit onthouden waar alle dieren verstopt zijn! €24 via bispublishers.com.

Ik zie je wel oceaan spel

5. Leef als een luiaard – Jennifer McCartney

Luiaards zíjn mindfulness. Doelbewust en gefocust, maar altijd ontspannen. Ze verzetten zich tegen drukte, stress en de mening van een ander. Laat je in Leef als een luiaard inspireren door hun langzame manier van leven. Je krijgt adviezen over slaap (wat beter voor je is dan om 6 uur ’s ochtends hardlopen), eten en bewegen (luiaards zijn tenslotte de uitvinders van slow food en yoga), werk (wist je dat luie mensen hogere IQ’s hebben) en liefde (wees geduldig). McCartney legt je haarfijn en op een speelse manier uit waar je het ‘luiaardprincipe’ allemaal kunt toepassen. In je werkleven en privé. Daarnaast haalt ze bekende personen aan die slow waren en laat ze je testjes uitvoeren waarmee je zelf kunt bepalen wat voor type luiaard je bent. €12,50 via bol.com.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee