Je bent hier: Home > Thuis > Flairs Vijf: van een nieuwe serie badkameraccessoires tot de paascollectie van Lush

Flairs Vijf: van een nieuwe serie badkameraccessoires tot de paascollectie van Lush

Thuis
Flairs Vijf: van een nieuwe serie badkameraccessoires tot de paascollectie van Lush

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Flair redactie.

Lees ook: Flairs Vijf: van een nieuwe schoenencollectie tot de leukste evenementen

1. Dutch design label Pip Studio lanceert nieuwe Good Morning collectie
Pip Studio lanceert een nieuwe serie toilettassen en badkameraccessoires met een speelse look, waar je direct vrolijk van wordt. Ga je binnenkort op reis, wil je jouw badkamer restylen, of vind je het simpelweg fijn om jouw dagelijkse verzorgingsproducten mooi op te bergen? Dan mogen de Good Morning accessoires van Pip niet ontbreken. Klik hier om het te bestellen.

2. Pasen met Lush
Een paar oude favorieten zien we ook dit jaar weer terug, maar er zijn ook een hoop nieuwe verrassingen. Vooral de ‘Free Rangers bath bomb’ is bijna te mooi om te gebruiken. De paascollectie ligt vanaf 23 februari in de winkel en via de site kun je zien welke producten er precies verkrijgbaar zijn in ons koude kikkerlandje.

3. Sound Sleep Cocoon
Deze nachtgel-crème optimaliseert het nachtelijk herstel van de huid dankzij actieve ingrediënten die in synergie werken met het biologische ritme van de huid. De formule hydrateert, verheldert en zorgt voor een stralende huid. Sound Sleep Cocoon is verkrijgbaar vanaf 19 maart voor € 99,90 (50 ml) en is geschikt voor alle huidcondities. Je kunt hem hier bestellen.

4. Kantoorartikelen zoeken tijdens het Paasweekend
Wat sluipt… slijpt… daar door het struikgewas? Een puntenslijper?! Dacht je met Pasen enkel eieren tussen het gras te vinden, dan heb je het mis. De dag voor Eerste Paasdag verstoppen ’t Consious Hotel en Bar Kantoor namelijk geen eitjes, maar kantoorartikelen in het Westerpark. Iedereen die het kind in zichzelf nog dagelijks laat touwtjespringen of hinkelen speurt het park af. Want de vinder van de gouden agenda, de hoofdprijs, krijgt een overnachting met diner in het nog te openen hotel en restaurant. Klik hier voor meer info.

5. Van Morgen biedt het beddengoed van je dromen
Van Morgen biedt je het beddengoed van je dromen. Rechtstreeks van hun Portugese weverij naar jouw slaapkamer, zonder onnodige en dure tussenschakels. Tel daarbij de ethisch verantwoorde productie van alle overtrekken nog bij op en met een gerust hart slapen is wat je vanaf nu doet met Van Morgen. Klik hier voor meer info.

 

 

 

 

 

 

 

 

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome

Shop de leukste items: