Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flairs Vijf: van nieuws over zeewier tot de Fifty Shades Freed DVD

Flairs Vijf: van nieuws over zeewier tot de Fifty Shades Freed DVD

Thuis & wonen
Flairs Vijf: van nieuws over zeewier tot de Fifty Shades Freed DVD

De nieuwste producten, evenementen en merken die je deze week moet checken volgens de Flair redactie.

Lees ook: Flairs Vijf: van oranje pancakes met Koningsdag tot vegan beauty- en voedingssupplementen

1. De waarheid
Zeven jaar geleden is de rijke zakenman Philipp Petersen tijdens een reis naar Zuid-Amerika spoorloos verdwenen. Sindsdien leeft zijn vrouw Sarah alleen met hun zoontje, en heeft ze langzaam haar leven weer opgepakt. Maar dan ontvangt ze een schokkend bericht: Philipp leeft nog en was het slachtoffer van een ontvoering. De media duiken op de zaak, en in alle drukte en chaos probeert Sarah grip te krijgen op deze nieuwe realiteit. Wat zal er gebeuren? Hebben Philipp en zij nog een toekomst samen? Bestel het boek hier.

2. Schoenenlabel ANGULUS
ANGULUS, opgericht in 1949, combineert comfort en kwaliteit in fashionable Deense design schoenen. Van comfortabele instappers, classy pumps tot stylish sandalen, ANGULUS heeft het in de collectie. De schoenen van Angulus zijn van een hoog kwaliteitsniveau. Al deze prachtige Deense design schoenen worden in Portugal met veel liefde en zorg geproduceerd van hoogwaardig en luxueus leer. Onder andere te koop bij Zalando.

3. Fifty Shades Freed is vanaf 7 juni overal verkrijgbaar
Eindelijk is het zover, vanaf 7 juni beleef je de climax van het wereldwijde fenomeen Fifty Shades Freed op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD. In de overtuiging dat ze de demonen uit hun verleden eindelijk achter zich hebben gelaten, levert het pasgetrouwde en onafscheidelijke koppel Christianen Ana zich volledig over aan elkaar, hun onlosmakelijke band en hun leven van gedeelde luxe. Maar net als zij haar rol als mevrouw Grey op zich wilt nemen en hij zich eindelijk kan ontspannen binnen een stabiele relatie die hij nooit eerder gekend heeft, steken nieuwe bedreigingen de kop op en komt hun happy end in gevaar nog voordat het goed en wel begonnen is. Klik hier voor meer info.

4. Sea Green
Sea Green is een nieuw Nederlands merk en platform over zeewier en zilte groente. Het is opgericht door zeewier connaisseur Toine Wilke en visexpert Bart van Olphen. Sea Green wil graag laten zien hoe lekker, gezond en verantwoord zeegroenten zijn.  Daarom hebben ze een platform gemaakt met alles over zeegroente bij elkaar: inspiratie, informatie en recepten. Daarnaast lanceert Sea Green twee duurzame wakameburgers, met tonijn of zalm. Vanaf nu te vinden in het koelschap.

5. Al Pacino schittert in de mysterieuze misdaadfilm HANGMAN
Op 10 mei brengt Just Film Distribution de bloedstollende misdaadfilm Hangman naar de Nederlandse bioscopen. De film bevat een ware sterrencast met Al Pacino (The Godfather) in de hoofdrol als rechercheur Ray Archer die samen met profiler Will Ruiney (Karl Urban; Star Trek, Thor) jacht maakt op één van de meest gewelddadige seriemoordenaars van de stad. Deze moordenaar speelt een macabere versie van het spel galgje, waarbij hij op huiveringwekkende wijze aanwijzingen achterlaat op de lichamen van zijn slachtoffers. Kunnen de rechercheurs dit dodelijke spel winnen van de Hangman?

Shoppen is altijd een goed idee