Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flair’s 5 Favorites: met deze musthaves maak je het huishouden leuker én gemakkelijker

Flair’s 5 Favorites: met deze musthaves maak je het huishouden leuker én gemakkelijker

Flair’s 5 Favorites: met deze musthaves maak je het huishouden leuker én gemakkelijker

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s 5 Favorites’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: vijf musthaves waarmee je het huishouden niet alleen leuker maar óók gemakkelijker maakt.

Musthaves voor in het huishouden

Het is iets wat helaas móet gebeuren, maar waar je lang niet altijd zin in hebt: het huishouden. Heb je eindelijk weekend, ligt er nog een stapel was op je te wachten. Of moet je nog het hele huis van boven naar beneden stofzuigen. Je kunt er maar beter het beste van maken voor jezelf, en met deze musthaves lukt dat hoe dan ook. Ze maken het doen van huishoudelijke taakjes niet alleen makkelijker, maar daarmee ook leuker. You’re welcome!

1. Kleine wasjes, grote wasjes

Van de witte was tot gekleurde items en de handdoeken: in een handige wasmand zoals deze van MADE kun je je verschillende wasjes op voorhand scheiden. Zo voorkom je dus gedoe als je eenmaal de was moet doen en gooi je voortaan nooit meer per ongeluk een rode trui bij je witte kleding.

wasmand made

2. Iedere dag zin om te stofzuigen

Kijk je altijd als een blok op tegen het stofzuigen van je huis, vooral omdat het snoer altijd nét te kort is om dat ene hoekje van de woonkamer mee te kunnen nemen? Met de nieuwe Dyson Omni-glide ™ stofzuiger is dat verleden tijd. Het is de eerste Dyson-stofzuiger die ontworpen is voor dagelijkse schoonmaak en hij is dan ook zo handig in gebruik dat je ‘m zonder moeite iedere dag uit de kast haalt. Geen hoekje of gaatje is onbereikbaar voor dit apparaat, want het omni-directionele Fluffy™-stofzuigerhoofd 2 is ontworpen om in alle richtingen te glijden. Je kunt ‘m zelfs platleggen om het onder ieder kastje stofvrij te krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dyson (@dyson)

3. Schoonmaakproducten om vrolijk van te worden

Met de producten van Method wordt schoonmaken een feestje. De goedjes hebben namelijk allemaal een vrolijke kleur, maar dat is niet alles. Ook zijn de schoonmaakmiddelen volledig vegan en worden de flessen gemaakt van gerecycled materiaal. Niet alleen fijn voor je huis dus, maar ook voor de planeet. Win-win!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door method_nl (@method_nl)

4. Afwassen in stijl

Helaas niet gezegend met een vaatwasser in huis? Dan kun je niet anders dan de afwas met de hand doen, maar zelfs dat kun je leuker maken voor jezelf. Hoe dan, horen we je denken. Nou, door een stylish afdruiprek aan te schaffen. En ja, die bestaat dus écht. Check onderstaande van OYOY Living maar eens. Hebbedingetje, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door OYOY LIVING DESIGN (@oyoylivingdesign)

5. Voor iedereen die écht geen motivatie kan vinden…

Écht een hekel aan schoonmaken of is jouw huis de laatste tijd ontploft? Of ben je net terug van vakantie en kun je de moed nog niet bij elkaar rapen om het huishouden weer aan te pakken? Sit back and relax en schakel de hulp van Helpling in. Via dit platform kun je eenvoudig en snel een ervaren schoonmaakhulp vinden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.