Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flair’s 5 favorites: 5x de leukste boeken om te lezen in de zomer

Flair’s 5 favorites: 5x de leukste boeken om te lezen in de zomer

Flair’s 5 favorites: 5x de leukste boeken om te lezen in de zomer

Elke week delen we in de rubriek ‘Flair’s 5 Favorites’ onze favoriete producten, diensten en evenementen met je. Deze week: 5x de leukste en spannendste boeken om deze zomer in je strandstoeltje te lezen. 

Boeken om te lezen in de zomer

Niets is fijner dan van je vakantie genieten met een goed boek. Op het strand op een handdoekje, of in de achtertuin met je voeten in het zwembad. We weten hoe fijn het is, maar we weten ook dat het uitkiezen van een goed boek soms een lastige opgave kan zijn. Daarom heeft Flair vijf toffe boeken die je deze zomer móet lezen, voor je op een rijtje gezet.

1. De Zevende Zus – Lucinda Riley

‘De Zevende Zus’, het zevende deel in ‘De Zeven Zussen’-serie van Lucinda Riley, gaat over de mysterieuze zevende zus, Merope. In de vorige zes boeken van de serie was ze nooit gevonden, maar als de advocaat van Pa Salt onthult dat hij haar misschien op het spoor is, ontdekken de overige zes zussen aanwijzingen naar wie deze dame zou kunnen zijn. Samen reizen ze de hele wereld over, op zoek naar Merope, de zevende zus.

Te koop bij Bol.com voor 24,99 euro.

De tekst gaat verder onder de foto.

2. Noblesse Oblige – Esther Kreukniet

Noblesse Oblige is een rauw en realistisch verhaal, geschreven door Esther Kreukniet, waarin een sterke vrouw de hoofdpersoon speelt en Rotterdam fungeert als het decor. In het verhaal leidt advocate Liza Kreest een heerlijk leven in het Rotterdamse Kralingen en woont ze samen met haar dochter Kate. Ze verbergt een schimmig geheim uit haar verleden en heeft zich volledig op haar carrière gestort. Tegen al haar principes in begint ze een verhouding met haar cliënt. Ze wint zijn rechtszaak, maar wordt kort daarna met een laffe smoes gedumpt. Als hij een week later plotseling zelfmoord pleegt, beseft ze dat hier iets groters aan de hand is.

Te koop bij Bol.com voor 22,95 euro.

De tekst gaat verder onder de foto.

noblesse oblige

3. Nooit meer – Colleen Hoover

In ‘Nooit meer’ geschreven door Colleen Hoover, lees je het aangrijpende verhaal van Lily Bloom, die verliefd wordt op de knappe neurochirurg Ryle. Hij is assertief, koppig en een tikje arrogant, maar ook gevoelig, briljant en dol op Lily. Ondanks dat Lily een nieuwe relatie opbouwt, komen de herinneringen terug van Atlas, haar allereerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd, maar ook Lily zelf, in gevaar. Met alles wat ze in zich heeft probeert ze ervoor te zorgen dat alles wat er vroeger in haar gezin is gebeurd, niet nog een keer gebeurt.

Te koop bij Bol.com voor 17,50 euro.

De tekst gaat verder onder de foto.

nooit meer

4. Wij leugenaars – E. Lockhart

‘Wij Leugenaars’ van E. Lockhart, gaat over de jonge Cadence Sinclair. Elke zomer vertrekt ze met haar rijke familie naar hun privé-eiland om daar de vakantie te spenderen. Maar in de zomer van 2015 gebeurt er het onwaarschijnlijke. Cady – Cadence – krijgt een ongeluk op het eiland en daarbij een traumatisch geheugenverlies. Wanneer ze weer terugkomt op het eiland, wil niemand haar vertellen wat er is gebeurd. Terwijl ze erachter te komt wat iedereen voor haar verzwijgt, probeert ze haar eigen waarheid onder ogen te komen.

“Wij zijn Sinclairs. Misschien is dat alles wat je hoeft te weten. Behalve dat sommigen van ons leugenaars zijn. Lees dit boek. En als iemand je vraagt hoe het eindigt, lieg.” Dit spannende boek lees je in één ruk uit, en heeft een einde die je voor altijd zal bijblijven.

Te koop bij Bol.com voor 10 euro.

De tekst gaat verder onder de foto. 

wij leugenaars

Lees ook
Flair’s 5 Favorites: 5 x de hipste outfits van Raeven

5. Making Memories – Jill Schirnhofer en Kirsten Schilder

‘Making Memories’ is het nieuwste invulboek voor moeder en kind, geschreven door Jill Schirnhofer en Flair-columniste Kirsten Schilder. Het boek staat vol met vrolijke en educatieve vragen, leuke (teken)opdrachten, en kennis die het moeders en hun kind gemakkelijk maakt elkaar beter te leren begrijpen. Helaas moeten we nog wel even wachten op de uitgave van dit boek. Op 4 oktober 2021 komt deze namelijk pas uit, maar goed, dan hebben we in ieder geval wel iets leuks om naar uit te kijken.

Nu te reserveren bij Bruna, prijs: 17,99 euro.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

making memories

Bron: Bol.com, Bruna | Beeld: Bol.com, Getty