Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Curl up on the couch! Shop nú het ‘Flair Winterboek’ voor het ultieme vermaak op de donkerste dagen

Curl up on the couch! Shop nú het ‘Flair Winterboek’ voor het ultieme vermaak op de donkerste dagen

Curl up on the couch! Shop nú het ‘Flair Winterboek’ voor het ultieme vermaak op de donkerste dagen

Kacheltje aan, thee in de pot, sloffen aan en beentjes omhoog: helemaal klaar voor een gloednieuwe editie van het ‘Flair & VIVA Winterboek’. Deze extra dikke special ligt vanaf nu in de schappen en wel voor zó’n klein prijsje… Een must buy-cadeautje voor jezelf. Het Winterboek is maar liefst 148 pagina’s puur genieten van alles wat je van ons gewend bent én nog véél meer. We lichten vast een tipje van de sluier op.

Dubbeldik

Normaal gesproken werkt de redactie van Flair, net als die van VIVA, natuurlijk aan ons eigen, heerlijke, wekelijkse magazine, maar af en toe slaan we de handen maar wat graag ineen. Met twee teams bezorgen we jou immers twee keer zoveel leesplezier, vermaak en #genietings. Iets waar je tijdens lockdown numero dos van dit jaar meer dan blij van wordt.

Hele mond vol

Deze dikke special staat barstensvol mooie, heftige en smeuïge real life-verhalen. Sla ook zeker het verhaal van Marianke niet over, die naar Alaska verhuisde en tussen de elanden, beren en onder het noorderlicht woont. Zin om thuis aan de slag te gaan? In het Winterboek vind je de beste tips om een urban jungle van je woonkamer te maken. En ben je gespannen? Ons overzicht van edelstenen en hun bijzondere werking brengt de verlichting die je nodig hebt. Wie last heeft van shopdrang nu-ie de deur niet uit kan, komt ook goed aan z’n trekken met een berg hebberig makende wintershoppings. Want heb jij al aan een vogelhuisje of een houtkorf gedacht? Ook top: het het lekker-lang-lezenverhaal om volledig in te verdwijnen.

Lees ook
Winterhoroscoop: dít staat jouw sterrenbeeld te wachten in de liefde

Flair helpt je de donkere dagen door

We hópen natuurlijk dat je lang geniet van deze speciale uitgave, maar ondanks die 148 goedgevulde pagina’s vrezen we dat je ‘m in no time verslonden hebt. Gelukkig zijn we de beroerdsten niet: in het Flair Winterboek vind je tevens heel wat puzzels én heerlijk winterse recepten waarmee je los kunt in de keuken de komende weken. Ook fijn: de leukste spelletjes- en boekentips voor nóg meer vermaak en leesplezier zodra je deze special achter de kiezen hebt.

Ons hagelnieuwe Winterboek ligt vanaf woensdag 11 november 2020 in de schappen. Bestellen kan via deze link. Voor slechts 4,99 euro ploft-ie bij je op de mat.

flair winter boek 2020