Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Hét ultieme leesvoer voor tijdens de eerste zonnestralen: het ‘Flair Lenteboek’ is nú verkrijgbaar!

Hét ultieme leesvoer voor tijdens de eerste zonnestralen: het ‘Flair Lenteboek’ is nú verkrijgbaar!

Hét ultieme leesvoer voor tijdens de eerste zonnestralen: het ‘Flair Lenteboek’ is nú verkrijgbaar!

‘s Ochtends wakker worden met het geluid van fluitende vogeltjes, de zon die steeds vaker om de hoek komt kijken en planten en bloemen die in bloei staan: de lente is misschien wel een van onze favoriete seizoenen. Om het gloednieuwe seizoen te vieren, heeft Flair weer heerlijk leesvoer voor je in petto. Ons Lenteboek ligt namelijk vanaf nu in de (digitale) schappen en geloof ons: daarmee vermaak je je hoe dan ook terwijl je van het zonnetje geniet in de tuin of op het balkon.

Flair Lenteboek ligt nú in de schappen

Iedere week ligt er natuurlijk een kersverse editie van Flair voor je klaar, maar soms wil je gewoon meer. Omdat je het nieuwste nummer in één ruk uitgelezen hebt bijvoorbeeld, of omdat je nog lekker leesvoer zoekt om in het zonnetje te lezen. Goed nieuws, want vanaf nu is ons nieuwe Lenteboek verkrijgbaar en die bestaat uit maar liefst 148 pagina’s aan vermaak. Wij lichten vast een tipje van de sluier op.

Dubbel plezier

Normaal gesproken werkt de redactie van Flair, net als die van VIVA, natuurlijk aan ons eigen, heerlijke, wekelijkse magazine, maar af en toe slaan we de handen maar wat graag ineen. Met twee teams bezorgen we jou immers dubbel zoveel leesplezier, vermaak en #genietings. Iets waar je tijdens lockdown nummer zoveel meer dan blij van wordt.

Genieten met een hoofdletter G…

Het Flair & VIVA Lenteboek staat bomvol mooie, heftige en smeuïge real life-verhalen. Sla ook zeker het verhaal van Petra niet over, die een relatie heeft met de ex van haar beste vriendin. Zin om in de tuin aan de slag te gaan? In onze extra dikke special vind je de beste tips om jouw eigen moestuintje aan te leggen. Niet alleen leuk om te doen, maar ook onwijs leerzaam voor je kids. En #win-win: gratis bietjes, aardbeien en ander lekkers. Je lichaam uit de winterslaap halen? In het Lenteboek vind je een plan waarmee je al na twee weken beter in je vel zit. Als je garderobe aan een update toe is, hebben wij een flinke dosis inspiratie voor je – voor als je gaat winkelen op afspraak óf om te shoppen vanuit je luie stoel. Ook top: het het lekker-lang-lezenverhaal om volledig in te verdwijnen.

Lees ook
Zwijmelen maar! Voor déze vier sterrenbeelden wordt de lente extra romantisch

…én nagenieten

We hópen natuurlijk dat je lang geniet van deze speciale uitgave, maar ondanks die 148 goedgevulde pagina’s vrezen we dat je ‘m in no time verslonden hebt. Gelukkig zijn we de beroerdsten niet: in het Flair Lenteboek vind je tevens heel wat puzzels én heerlijke recepten waarmee je los kunt in de keuken de komende weken. Ook fijn: de leukste serie- en boekentips zorgen voor nóg meer vermaak voor als je deze special achter de kiezen hebt. Enjoy!

Flair’s kakelverse Lenteboek ligt vanaf dinsdag 23 maart 2021. Bestellen kan via deze link. Voor slechts 4,99 euro ploft-ie bij je op de mat. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Sanne Bakker