Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flair tipt: Vier de zomer bij de Kanarie Club

Flair tipt: Vier de zomer bij de Kanarie Club

Flair tipt: Vier de zomer bij de Kanarie Club

Misschien heb je er al eens een cocktail gedronken, maar misschien is het concept je ook nog helemaal onbekend. Shame on you! Flair tipt vandaag de nieuwe hotspot Kanarie Club te Amsterdam. Je hoeft niet bang te zijn voor vogelpoep in je eten, want de vogels vliegen je niet écht om de oren. Maar de vrolijke kleuren en de vogelvrije sfeer, komen je wél gelijk bij binnenkomst tegemoet. En net op tijd voor het mooie weer, is het terras van de Kanarie Club nu helemaal vernieuwd!

De Kanarie Club is een sfeervolle horecagelegenheid, met een vernieuwende kijk op de balans tussen werken, eten en drinken. Niet alleen kun je je ogen uitkijken, want het interieur ziet er onwijs kleurrijk en origineel uit. Een zwembad middenin de bar? Jazeker. De lekkerste cocktails? Yes. En ook voor de vroege vogels is er genoeg aanbod, want je kunt er naar hartenlust ontbijten. Overdag kun je bij de Kanarie Club prima met je laptop aan het werk gaan, en in de avond hoef je zéker niet te verkassen voor een smaakvol diner met vrienden.

Trek wel wat extra tijd uit, wanneer je besluit bij de Kanarie Club te gaan eten. Want er staat onwijs veel lekkers op de kaart, wat kiezen erg moeilijk maakt. Ontbijten doe je bijvoorbeeld met klassieke Eggs Benedict of wentelteefjes van suikerbrood. Voor de lunch kun je kiezen voor een rib-eye sandwich of een veggie burger; er is genoeg keus voor de vegetarische bezoekers. Op de dinerkaart vind je gerechten als kalfswang met ponzu tot octopus met chorizo. Maar: hou vooral ook een plekje over voor de overheerlijke peer clafoutis/chai tea crumble.

En mogen we héél even een momentje voor het interieur? De aankleding is geïnspireerd door het roemruchte verleden van het gebouw als tramremise en kraakpand. Het interieur van Kanarie Club is net zo open als het concept dat erin huist. De bar, het restaurant, de lounge en de werkplek zijn allemaal met elkaar verbonden. Het is dan ook een understatement om te zeggen dat wij gék op deze plek zijn.

Het concept is bedacht door Tsibo Lin, Chong Chu, Zing-Kyn Cheung en Rakish Gangapersad, de grondleggers van de Foodhallen. De Kanarie Club is dan ook te vinden ín de Hallen, en is gemakkelijk te bereiken met de tram vanaf het Centraal Station.

Adres: Bellamyplein 51 1053AT Amsterdam.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10