Je bent hier: Home > Thuis > Er komt een nieuwe versie van ‘First Dates’ en daarin gaan kandidaten een stap verder

Er komt een nieuwe versie van ‘First Dates’ en daarin gaan kandidaten een stap verder

Thuis
Er komt een nieuwe versie van ‘First Dates’ en daarin gaan kandidaten een stap verder

Zit jij elke dag voor de tv te smullen van de (first) dates die te schattig voor woorden zijn of juist compleet mislukken? Dan is er goed nieuws: het populaire First Dates komt namelijk met een nieuw programma. Inclusief barman Victor en gastheer Sergio.

Lees ook
Gemist: dit was de pijnlijkste afwijzing ooit in ‘First Dates’

Stapje verder

Het blijft bij het nieuwe format van First Dates niet bij het etentje, binnenkort blijven we ook overnachten. BNNVARA haalt namelijk First Dates Hotel naar Nederland. In dit programma verblijven tientallen vrijgezellen samen in een hotel. Lees: ze drinken een drankje aan de bar, nemen een duik in het zwembad en gaan natuurlijk net als in het bekende programma ook samen een hapje eten. En volgt daar misschien nog een gezellige nacht op?

Meedoen

In Engeland is First Dates Hotel al een groot succes en dat was voor BNNVARA een reden om het ook in Nederland te gaan proberen. En je kunt je nog opgeven! Barman Victor en gastheer Sergio nodigen in een oproep iedereen uit om zich aan te melden voor het nieuwe televisieprogramma.

Wanneer First Dates Hotel op de buis verschijnt, is nog niet bekend.

FIRST DATES HOTEL (NL)

FIRST DATES HOTEL komt naar Nederland! ❤️Ben of ken jij een single opa, oma, vader, moeder, vriend, vriendin of die leuke buurvrouw!Geef jezelf of hem of haar dan hier op: https://programma.bnnvara.nl/firstdates

Posted by First Dates NL on Tuesday, December 4, 2018

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: BNNVARA