Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Nog even afwachten: fans denken dat déze 4 BN’ers de finalisten zijn van ‘The Masked Singer’

Nog even afwachten: fans denken dat déze 4 BN’ers de finalisten zijn van ‘The Masked Singer’

Thuis & wonen
Nog even afwachten: fans denken dat déze 4 BN’ers de finalisten zijn van ‘The Masked Singer’

Heel Nederland is in de ban van ‘The Masked Singer’ 2020. De afgelopen weken zijn er heel veel kandidaten afgevallen. Volgende week is alweer de laatste aflevering. De grote vraag is: welke BN’ers staan er in de finale?

The Masked Singer 2020

The Masked Singer is ook dit tweede seizoen een regelrechte televisiehit. Bijna drie miljoen Nederlanders proberen elke week te raden welke BN’ers er in die prachtige pakken zitten. De afgelopen weken zijn er tientallen hints voorbij gekomen. Fans lijken te weten welke BN’ers er verstopt zitten in de pakken.

De Vos

De Vos lijkt de moeilijkste kandidaat om te raden. Veel hints wijzen in de richting van Noortje Herlaar. ‘Revu’ staat namelijk voor de hoofdrol die de actrice had in de serie Moeder, ik wil bij de Revue. De hint ‘winnaar’ verwijst naar de show Op zoek naar Mary Poppins die de actrice won.

De Zebra

Dit moet toch wel Najib Amhali zijn. De stem en houding van de Zebra doen denken aan de cabaretier. Het shot van het Feyenoord-stadion uit het eerste hints-filmpje verwijst naar het optreden met comedian Jandino Asporaat. Ook de hints ‘wilde haren kwijt’, ‘drie kinderen’ en ‘drummen’ verwijzen overduidelijk naar Najib.

De Panter

Kijkers weten het zeker: Nicolette van Dam is de Panter. Alle hints wijzen in de richting van de presentatrice. Zo is de hint ‘kleding’ te linken aan haar kledinglijn bij Shoeby en hebben haar filmpjes een hoog Afrika-gehalte, wat weer een verwijzing naar haar Zoop-periode kan zijn. Ook is de panter al jaren samen met haar ‘pantermannetje’: dat zou zomaar Bas Smit kunnen zijn, met wie ze in 2015 getrouwd is en al jarenlang een relatie heeft.

Lees ook:
Wát?! Sylvie Meis springt uit ‘Masked Singer’-pak en die zagen we echt níet aankomen

Neptunus

Hoewel veel hints op Waylon en Douwe Bob wijzen, zit toch echt 3J’s zanger Jan Dulles in het pak van Neptunus. De stem van Neptunus leek al erg op die van Jan, en ook kloppen de hints naar het Songfestival, de drie jointjes die op tafel lagen, het huisje in Frankrijk en naar Elvis (Jan deed ooit dit duet). We weten het zeker: Jan zit in het Neptunus-pak!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee