Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Éindelijk: dit is wanneer Fifty Shades Darker op Netflix verschijnt

Éindelijk: dit is wanneer Fifty Shades Darker op Netflix verschijnt

Thuis & wonen
Éindelijk: dit is wanneer Fifty Shades Darker op Netflix verschijnt

Het is alweer een tijdje geleden dat de Fifty Shades-reeks in de bioscoop draaide, maar gelukkig hebben we altijd nog streamingsdiensten als Netflix. Het enige jammere: lange tijd stond alleen het eerste deel erop. Gelukkig komt daar binnenkort verandering in. Over een kleine maand is namelijk ook het tweede deel te streamen.

Fifty Shades Darker

Mr. Grey can see you now! Maak je maar alvast klaar voor een geheel coronaproof date met Christian Grey, want vanaf 7 oktober verschijnt Fifty Shades Darker éindelijk op Netflix. Nadat het eerste deel, waarbij Anastasia Steele en Christian met een dramatische liftscène afscheid van elkaar namen, al een tijdje geleden geüpload werd, moesten de fans lange tijd geduld hebben voor het tweede deel. Nu is het bijna zover: vanaf volgende maand is ook het tweede deel beschikbaar, waardoor we de verdere avonturen van Mr. & Mrs. Grey kunnen aanschouwen.

Lees ook
9 films die je als echte fan van Fifty Shades zeker niet mag missen

After

Kun je in de tussentijd niet wachten? Dan is de film After, overigens wel gemaakt voor een iets jonger publiek, er een die je vooral moet gaan kijken. In deze boekverfilming verlaat de Amerikaanse Tessa haar ouderlijk huis en vriendje om te gaan studeren in een andere staat. Daar ontmoet ze de stoere, maar mysterieuze zanger Hardin die haar leven totaal op z’n kop zet. Al snel ontstaat er spannende liefdesrelatie tussen de twee. Mocht je nou helemaal fan zijn na het zien van het eerste deel? Dan wordt oktober jouw maand. Niet alleen kun je dan Fifty Shades Darker streamen, ook verschijnt dan het tweede deel van After in de bioscoop.

Geheugen opfrissen? Bekijk hieronder dan nog even de trailer van Fifty Shades Darker terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Streamwijzer | Beeld: YouTube, Fifty Shades Darker

Shoppen is altijd een goed idee