Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Festival Burning Man komt naar Nederland

Festival Burning Man komt naar Nederland

Festival Burning Man komt naar Nederland

Het legendarische festival Burning Man komt naar Nederland! Wel een mini-variant, want waar de Amerikaanse versie in Nevada altijd rond de twee weken duurt (het festival begint op de laatste maandag van augustus en eindigt op de eerste maandag van september), duurt de Nederlandse variant slechts 3 dagen.

Where the Sheep Sleep, heet de Nederlandse versie, die van 29 tot en met 31 juli zal plaatsvinden op de Veluwe. Net als het originele Burning Man moet Where the Sheep Sleep een soort experimentele samenleving worden, waarin radicale zelfuiting en radicale zelfvoorziening centraal staan. Het doel is om voor een korte periode een soort samenleving of gemeenschap op te bouwen, waar iedereen welkom is, maar ook waar je zelf verantwoordelijk bent voor de ervaring.

Klinkt dit als iets voor jou? Dan moet je zorgen dat je snel lid wordt van Burning Man Nederland, want tickets zijn alleen beschikbaar voor leden. Nogal tegenstrijdig met het gedachtegoed van het festival, vinden wij, maar nieuwsgierig zijn we wel.

Lees ook: