Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Ferry’ soon: op déze datum verschijnt de langverwachte prequel van ‘Undercover’ op Netflix

‘Ferry’ soon: op déze datum verschijnt de langverwachte prequel van ‘Undercover’ op Netflix

‘Ferry’ soon: op déze datum verschijnt de langverwachte prequel van ‘Undercover’ op Netflix

Na maanden in spanning te hebben gezeten, werd-ie vorige week ein-de-lijk gedropt: de officiële trailer van ‘Ferry’, de prequel van de razend populaire serie ‘Undercover’. Wanneer de film op Netflix verschijnt, werd toen nog in het midden gelaten maar is inmiddels óók bekendgemaakt. De streamingsdienst heeft namelijk een kersverse teaser mét releasedatum onthuld. En daarin maken we kennis met een paar nieuwe gezichten.

Nieuwe gezichten ‘Ferry’ de film

Ferry (Frank Lammers) keert in de film terug naar Brabant en het weerzien met zijn familie is niet ál te hartelijk. “Zus, ik was in de buurt. Voor zaken”, horen we het personage ongemakkelijk zeggen. En daarmee wordt dus ook meteen duidelijk dat Monic Hendrix de rol van Claudia zal gaan vertolken. Huub Stapel kruipt in de huid van hasjbaron Ralph Brink. Wanneer de bende bruut wordt overvallen, raakt de zoon van Ralph levensgevaarlijk gewond. Alle sporen wijzen naar een groepje kampers in Brabant en aan Ferry de schone taak om de daders op te sporen.

Spannend

En dat het weer retespannend wordt, blijkt wel uit deze korte teaser. “Je laat je belazeren waar je bijstaat. Dat is slecht!”, wordt alweer geschreeuwd. “Ferry en ik hebben het voor je opgelost. Neem daar maar eens een voorbeeld aan. Anders kom je straks weer janken om geld.”

Releasedatum

Maar dan, het moment waar fans al maanden op wachten. De releasedatum wordt eindelijk bekendgemaakt. Markeer 14 mei maar in je agenda, want vanaf dan kunnen we Ferry eindelijk gaan bewonderen op Netflix.

Lees ook
Thank you ‘Ferry’ much: de officiële trailer van de ‘Undercover’-prequel is ein-de-lijk hier

Brabant

In de film gaan we terug naar het jaar 2006, Amsterdam. Ferry is natuurlijk nog een stuk jonger, maar ook toen al werkzaam in de drugswereld. Hoewel hij geboren en getogen is in het zuiden van het land, ontvluchtte hij zijn geboortestreek jaren geleden. Het weerzien met zijn familie? Ongemakkelijk en stroef. Het leven op de camping? Weer even wennen. En de ontmoeting met Daniëlle? Veranderde alles. “Jongen, ik zal u zeggen: het was allemaal prima, fenomenaal. Kon niet beter. Totdat ik haar zag.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still, Instagram