Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zó hield ‘Prince Charming’-droomkoppel Marvin en Ferdi hun liefde maanden verborgen

Zó hield ‘Prince Charming’-droomkoppel Marvin en Ferdi hun liefde maanden verborgen

Zó hield ‘Prince Charming’-droomkoppel Marvin en Ferdi hun liefde maanden verborgen

Kijkers van ‘Prince Charming’ grepen woensdag massaal naar de tissues tijdens de reünie-aflevering van Videoland’s realityhit. De recap na de grote finale van een week eerder bevatte een plottwist van heb ik jou daar en daar kon ‘de prins’ fans niet gelukkiger mee maken. Tussen hem en winnaar Marnix bleek het immers niks geworden, maar na afloop is de liefde alsnóg opgebloeid tussen Marvin en de nummer twee, Ferdi. Maar hoe wisten ze dat zo lang geheim te houden?

Marvin en Ferdi op een roze wolk

Tijdens de reünie maakten Ferdi en de prins bekend dat ze nu echt insta-official zijn, maar de rest van Nederland mocht dit natuurlijk niet weten voor de uitzending. Maandenlang hebben ze zich stil moeten houden over hun prille geluk, dat opbloeide nadat Marvin bij thuiskomst teleurgesteld werd door een nog op Grindr actieve Marnix.

Vermomd de straat op

In een interview met Grazia vertelt Ferdi dat het begin november allemaal begon. “Toen zijn we gaan daten en eigenlijk vanaf dat moment bijna niet meer zonder elkaar geweest.” Zodra Ferdi bij Marvin aankwam met de auto, wachtte hij tot er geen mensen meer op straat liepen. Vervolgens kon hij stiekem naar binnen gaan, want thuis waren ze veilig. Buiten de deur was dat een heel ander verhaal en gingen ze zelfs vermomd de straat op. “We deden dan een muts, sjaal en zonnebril op; dat was heel spannend.” Met kerst hebben ze elkaars families voor het eerst gezien en ook dat moest allemaal heel erg stiekem.

Eindelijk vrij

Natuurlijk konden beide mannen niet wachten tot het moment waarop al dat gedoe verleden tijd zou zijn. Nu het nieuws out in the open is, hebben ze allebei een week vrijgenomen om optimaal van elkaar en hun vrijheid te genieten. “Ik kijk er zelfs naar uit om samen naar de supermarkt te gaan.” In de Instagram Stories van Videoland, die de twee donderdag overnemen, is te zien hoe ze in Groningen vertoeven. Als Ferdi tijdens een vragenrondje grapt dat ze volgende maand gaan trouwen, verbetert hij zichzelf: “Wel ooit. Wel ooit.” Daarop knikt Marvin instemmend, waarna wij weer een klein beetje verder smelten.

Lees ook
Reünie-aflevering ‘Prince Charming’ neemt onverwachte wending en fans gaan uit hun DAK

Samenwonen

Of er al wel serieus gepraat wordt over samenwonen? Ja, maar er zijn nog geen concrete plannen. Het zou alles wel een stukje makkelijker maken, want momenteel woont het stel maar liefst 250 kilometer bij elkaar vandaan. Marvin woont in immers in het Limburgse Tegelen, Ferdi in Groningen. “We sluiten verhuizen niet uit. Misschien komt hij ooit wel hierheen, aangezien ik hier natuurlijk mijn eigen horecazaak heb. Maar dat staat echt nog in de kinderschoenen en zal niet volgende maand zijn”, aldus Ferdi.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Bron: Superguide | Beeld: Still