Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Fat unicorn’-taarten zijn een ding en wij zijn instant fan

‘Fat unicorn’-taarten zijn een ding en wij zijn instant fan

Thuis & wonen
‘Fat unicorn’-taarten zijn een ding en wij zijn instant fan

Unicorns doen al jaren goede zaken. Van pantoffels tot opblaasbeesten: alles wordt ‘vereenhoornd’. Ook taarten met de mytische beesten zijn populair – het ene instagram-baksel is nog mooier dan het andere. Maar hoewel het lijkt alsof unicorns de meest perfecte wezens ooit zijn, hebben ook zij zo hun flaws…

Lees ook
Dit is waarom we in 2017 fan waren van unicorns

Joh, het zijn net mensen
Ook eenhoorns hebben weleens een vreetbui en (logisch gevolg) een vetrol te verbergen. En ook zíj worden weleens betrapt op een niet al te charmant moment. Voor iedereen die zich – net als wij – beter kunnen identificeren met deze minder magische kant van het dier, is er een nieuwe variant van de populaire unicorn-taart in opkomst.

Dikke papzak
De zogenoemde fat unicorn cakes passeren steeds vaker de revue op onze Instagram-tijdlijn en ze zijn werkelijk briljant. In plaats van de perfect gebakken eenhoorn-taarten die we eerder veel voorbij zagen komen, ligt een dikke unicorn (gemaakt van fondant of marsepein) laveloos en vol gevroten op of naast de cake, waar het dier al een stuk van heeft opgegeten (te zien aan de hap uit de taart en de kruimels rond zijn mond).

Unicorn
Juist, deze taarten zien er behoorlijk hilarisch uit. Misschien iets minder geschikt voor het partijtje van een zesjarige fan van roze, glitters en regenbogen, maar des te leuker voor de 18plus-feestjes. Want zeg nou eerlijk, zijn we voor die standaard ‘mooie’ eenhoorn-taarten stiekem niet een beetje te oud? Bekijk hieronder een aantal smakelijke voorbeelden:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee