Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fantastisch nieuws voor fans van Kinderen voor Kinderen

Fantastisch nieuws voor fans van Kinderen voor Kinderen

Fantastisch nieuws voor fans van Kinderen voor Kinderen

‘Ik heb een beugelbekkie voor mijn eigen bestwil, ’t is goed voor later, oh, daar twijfel ik niet aan. En op mijn neus die ook niet mooi is, staat die pestbril, dus ga ik steeds opnieuw weer voor de spiegel staaaaaan.’

Kun jij de nummers de nummers van Kinderen voor Kinderen ook wel dromen? Dan hebben wij goed nieuws: het koor van Kinderen voor Kinderen treedt in januari opnieuw op in de Heineken Music Hall. Het kinderkoor zal het nieuwe jaar inluiden met twee concerten op donderdagmiddag 5 januari. De kaartverkoop begon vanochtend.

Klassiekers

Tijdens de concerten komen niet alleen de grootste hits van Kinderen voor Kinderen van dit moment voorbij – Raar maar waar: Hupsakee! -, maar er is ook een singalong van klassiekers.

Kinderen voor Kinderen is door de combinatie van hedendaagse hitsongs en oude meezingers een ware hype geworden. De shows die het koor dit jaar in oktober geeft, waren binnen drie uur uitverkocht en vorig jaar werden er al vier volledig uitverkochte kerstvakantieconcerten gegeven in de HMH.

Kom alvast in de stemming met deze video:

 

 

Bron: Nu.nl