Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fantastisch: met dit patroon haak je de pielemuis van Juf Ank

Fantastisch: met dit patroon haak je de pielemuis van Juf Ank

Thuis & wonen
Fantastisch: met dit patroon haak je de pielemuis van Juf Ank

De één noemt het een piemel, de ander zegt penis en Juf Ank van het razendpopulaire AVROTROS-programma ‘De Luizenmoeder’ noemt het voor de klas een pielemuis. Hoe noem jij het mannelijke geslachtsdeel?

Lees ook: ‘De Luizenmoeder’-ervaringen van meesters en juffen

In de afgelopen aflevering van De Luizenmoeder kregen de kinderen van groep 3 seksuele voorlichting. Hier werd massaal op gereageerd op Twitter, maar er werd ook nog verder ingehaakt op de pielemuis waar Juf Ank het over had. Letterlijk, want op de website van Yoors verscheen een patroon waarmee je je eigen pielemuis kunt haken.

Roze van kleur, met twee kleine oortjes, kraaloogjes, snorharen en een staart ziet-ie er in elk geval hartstikke leuk uit. Of je ook de balletjes erbij haakt, is natuurlijk aan jou (misschien iets te veel van het goede als je ‘m voor je kind knutselt). Hieronder zie je alvast een voorproefje van de pielemuis van Yoors, het haakpatroon vind je hier. Succes!

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee