Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fan van Making a Murderer? Dan wordt déze Netflix-docu jouw nieuwe verslaving

Fan van Making a Murderer? Dan wordt déze Netflix-docu jouw nieuwe verslaving

Fan van Making a Murderer? Dan wordt déze Netflix-docu jouw nieuwe verslaving

Zat jij op het puntje van je stoel tijdens iedere aflevering van de docuserie Making a Murderer, dat het bizarre verhaal van Steven Avery vertelt? Dan heeft Netflix goed nieuws voor je. Er verschijnt namelijk een nieuwe documentaire rondom een mysterieuze moord die tot op de dag van vandaag onopgelost bleef.

Lees ook
Wedden? Dít wordt jouw nieuwe lievelingsserie

Trailer time!
Vandaag heeft Netflix de creepy poster én de eerste trailer van de spannende documentairereeks The Keepers online gegooid. Deze nieuwe serie draait om zuster Cathy Cesnik, een geliefde non op een katholieke middelbare school in het Amerikaanse Baltimore. Zij raakte op 7 november 1969 vermist en werd een kleine twee maanden later vermoord teruggevonden.

Potdikke spannend
In de docu zien we dat er op grote schaal misbruik door geestelijken plaatsvond op de school en ontdekken we hoe de overheid en religieuze instellingen samenwerkten om deze vreselijke praktijken te verhullen. Zoals in de trailer omschreven wordt: “Het verhaal is niet de moord op de non, de kern is de cover up van het verhaal van de non”.

Zin in!
Dat ons opnieuw een zenuwslopende serie te wachten staat, moge duidelijk zijn. Laat het aftellen beginnen: The Keepers is vanaf 19 mei te streamen op Netflix.

De kersverse trailer van The Keepers: