Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Laat het aftellen maar beginnen: op déze datum start het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’

Laat het aftellen maar beginnen: op déze datum start het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’

Laat het aftellen maar beginnen: op déze datum start het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Robinson’

Dat coronavirus op héél wat gebieden roet in het eten heeft weten te gooien, is één ding dat zeker is. Ook het maken van nieuwe televisieprogramma’s heeft eronder geleden en een nieuw seizoen van ‘Expeditie Robinson’ bleef dan ook een lange tijd uit. Gelukkig weten we al een tijdje dat er een nieuwe reeks in aantocht is én dat de opnames weken geleden zijn begonnen. Nu hebben we nog een stukje extra info: inmiddels is namelijk bekendgemaakt wanneer de kersverse afleveringen van het populaire programma op de buis verschijnen.

Nieuw televisieseizoen

Waar het huidige seizoen van GTST helaas bijna op zijn einde is, zijn er gelukkig ook weer een hoop programma’s om naar uit te kijken. Zo werd maandagochtend de startdatum van alweer het achttiende seizoen van De Slimste Mens bekendgemaakt en weten we nu ook wanneer we weer kunnen genieten van nieuwe afleveringen van Expeditie Robinson.

Datum seizoen 21 ‘Expeditie Robinson’

Het geduld van fans werd even op de proef gesteld, maar inmiddels is bekend welke datum we in onze agenda’s mogen markeren. Vanaf zondag 29 augustus gaat de 21e reeks van Expeditie Robinson van start. Dit keer niet op RTL5, maar op RTL4.

Locatie ‘Expeditie Robinson’

Voor het 21e seizoen zijn de kandidaten niet afgereisd naar een ver oord, maar zijn de deelnemers en de crew binnen Europa gebleven. De afleveringen spelen zich af in Kroatië, waar de bekende gezichten traditiegetrouw de nodige proeven moeten doen, moeten zien te overleven met waar weinig middelen en de welbekende eilandraden moeten zien door te komen. Wie de BN’ers zijn die aan het 21e seizoen van Expeditie Robinson meedoen, is nog niet bekend. Wel zou onlangs de eerste kandidaat uitgelekt zijn.

Lees ook
Nicolette Kluijver: ‘Je kunt lieve mensen om je heen hebben die je steunen, maar in the end moet jíj ermee dealen’

Geruchten bevestigd

Het is geen verrassing dat het survivalprogramma dit jaar is opgenomen in Kroatië. Dat werd in april al gefluisterd, nadat RTL-baas Peter van der Vorst in maart zei dat de organisatie al bezig was “met het bekijken van de mogelijkheden om Expeditie Robinson dichter bij huis op te nemen”. De presentatie van de show ligt wederom in handen van Nicolette Kluijver en Kaj Gorgels. Hij nam in 2019 het stokje over van Dennis Weening.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, RTL Nieuws | Beeld: RTL, Instagram