Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Binnenkort tóch een nieuw ‘Expeditie Robinson’-seizoen? ‘We leggen ons er nog niet bij neer’

Binnenkort tóch een nieuw ‘Expeditie Robinson’-seizoen? ‘We leggen ons er nog niet bij neer’

Binnenkort tóch een nieuw ‘Expeditie Robinson’-seizoen? ‘We leggen ons er nog niet bij neer’

Fans van ‘Expeditie Robinson’ kregen vorige week een flinke domper te verduren: de opnames van het 21e zijn voorlopig opgeschort vanwege de coronacrisis. Niet alleen voor kijkers van het programma is het tegenvaller, óók de makers balen natuurlijk als een stekker. Presentator Kaj Gorgels (29) deelt zijn leed op Instagram, maar lijkt daarbij erop te hinten dat een nieuwe reeks er misschien toch sneller aankomt dan verwacht.

Seizoen 21 ‘Expeditie Robinson’

“Ik kijk alsof iemand de laatste bitterbal van de schaal trekt. En zo kijk ik nu weer, want ik baal als een rivierkreeft met versleten knieën, helaas, de opnames van Expeditie Robinson zijn uitgesteld vanwege gezondheidsregels”, schrijft Kaj bij een foto met medepresentator Nicolette Kluijver (35). “De productie stond al startklaar. Ik stond mezelf al met een hogedrukspuit in te sprayen met muggenzalf, net mijn karateles om zandvlooien knock-out te meppen afgerond, ik had mijn geheime kist met krentenbollen om de kandidaten mee om te kopen al laten verschepen, ik had een vuursteen zo groot als een bouwhelm en ik ben op zangles gegaan voor de karaokeavonden met de locals, zodat ze dit jaar geen oorontsteking krijgen als ik een avondje langskom.”

Andere mogelijkheden

Toch houdt hij de moed erin. “Maar ja, WE HOUDEN VOL! Van uitstel komt geen afstel. Op zoek naar andere mogelijkheden. We leggen ons er nog niet bij neer! To be continued…”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We moesten stoer kijken, maar het is meer een staatsportret geworden. Ik kijk alsof iemand de laatste bitterbal van de schaal trekt. En zo kijk ik nu weer, want ik baal als een rivierkreeft met versleten knieën, helaas, de opnames van Expeditie Robinson zijn uitgesteld vanwege gezondheidsregels. De productie stond al startklaar. Ik stond mezelf al met een hogedrukspuit in te sprayen met muggenzalf, net mijn karateles om zandvlooien knock-out te meppen afgerond, ik had mijn geheime kist met krentenbollen om de kandidaten mee om te kopen al laten verschepen, ik had een vuursteen zo groot als een bouwhelm en ik ben op zangles gegaan voor de karaoke avonden met de locals…zodat ze dit jaar geen oorontsteking krijgen als ik een avondje langskom. Maar ja, WE HOUDEN VOL! Van uitstel komt geen afstel. Op zoek naar andere mogelijkheden. We leggen ons er nog niet bij neer! To be continued…

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Dan maar naar de Waddeneilanden?

Afgelopen week maakte RTL al bekend nog te kijken naar alternatieve opnamelocaties, maar het is nog niet duidelijk wanneer hier uitsluitsel over te geven valt. “Van uitstel komt geen afstel, maar het garanderen van de gezondheid en veiligheid van de presentatoren, deelnemers en crew staat voorop en is leidend in de beslissing om uiteindelijk af te reizen en een nieuw seizoen te maken”, aldus de zender en presentatrice Nicolette Kluijver.

Lees ook
Fien Vermeulen onthult bizarre – en ietwat smerige – details over ‘Expeditie Robinson’

Gemis

Ook Kluijver baalt natuurlijk enorm dat de opnames van het survivalprogramma momenteel niet plaats kunnen vinden en de reis naar de Filipijnen, waar het 21e seizoen zou worden opgenomen, is gecanceld. “Het moment dat je je pas echt realiseert dat je Expeditie Robinson mist”, schrijft ze bij een kiekje waarop ze in een plastic palmboom klimt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Het is flink balen, maar seizoen 21 van #ExpeditieRobinson is uitgesteld. Nicolette vertelt je waarom ?#nicolettekluijver #kajgorgels

Een bericht gedeeld door Expeditie Robinson (@expeditierobinson_rtl) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Beloofd…van uitstel komt geen afstel! ? @expeditierobinson_rtl @rtl.nl

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Bron: ANP | Beeld: RTL, Instagram