Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eerste deelnemer én locatie van nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’ uitgelekt

Eerste deelnemer én locatie van nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’ uitgelekt

Eerste deelnemer én locatie van nieuw seizoen ‘Expeditie Robinson’ uitgelekt

Fans van Expeditie Robinson konden opgelucht ademhalen toen bekend werd gemaakt dat er, ondanks de coronacrisis, tóch een nieuw seizoen komt dit jaar. Helaas lukt het niet om bij het welbekende Gota Resort op de Filipijnen te filmen, het seizoen zal in Europa opgenomen worden. Eerder speurden wij de kaart van Europa al af, op zoek naar onbewoonde eilanden waar de opnames mogelijk plaats zouden kunnen vinden. Nu blijkt dat de vork toch anders in de steel zit en wordt Kroatië de bestemming voor het nieuwe seizoen.

Nieuw seizoen Expeditie Robinson

Tenminste, als we Shownieuws mogen geloven. Kayleigh van den Hout vertelt in de podcast van Shownieuws: Ik weet toevallig dat ze volgende maand gaan vertrekken. En ik weet ook al dat het Kroatië wordt.” En dat is niet het enige juicy nieuwtje wat ze over Expeditie Robinson te melden heeft. Ze denkt ook al te weten wie de eerste deelnemer van het programma is.

Dennis Schouten

Dat zou niemand minder dan Dennis Schouten zijn. “Ik hoorde Dennis Schouten heel vaak voorbijkomen. Hij zou vorig jaar al meedoen, maar dat ging toen niet door vanwege corona. En ik heb begrepen dat hij nu toch echt volgende maand naar Kroatië gaat”, aldus Kayleigh.

Herkansing

Vorig jaar stonden opnames op de Filipijnen op de planning, maar door de coronacrisis werd dit last minute afgeblazen. Dennis kon zijn koffer toen weer uitpakken, maar de kans is groot dat de makers hem dit jaar een herkansing hebben gegeven.

Lees ook
Fien Vermeulen onthult bizarre – en ietwat smerige – details over ‘Expeditie Robinson’

Ticket to the tropics

Helaas voor Dennis zal hij volgende maand niet alsnog naar de Filipijnen vertrekken, maar als alle geruchten kloppen, pakt hij het vliegtuig naar Kroatië. Dit land telt een heleboel kleine eilandjes, dus wij zijn razend benieuwd welk eiland het zal worden. En mocht je je afvragen of Kroatië wel zo tropisch is: jup! Op een zonnige dag kan het daar zo’n 40 graden worden. En net als op de Filipijnen kunnen de deelnemers het ‘s nachts wel behoorlijk koud gaan krijgen, want ook dit land staat erom bekend dat het in de avonduurtjes flink afkoelt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Beautify | Beeld: RTL