Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bizarre exit in ‘Boer zoekt Vrouw’ wordt ‘meest verrassende ooit’ en ‘verkeerde keuze’ genoemd

Bizarre exit in ‘Boer zoekt Vrouw’ wordt ‘meest verrassende ooit’ en ‘verkeerde keuze’ genoemd

Bizarre exit in ‘Boer zoekt Vrouw’ wordt ‘meest verrassende ooit’ en ‘verkeerde keuze’ genoemd

Nu het keuzemoment voor de meeste boeren achter de rug is, keert de rust weer terug op de boerderij. Behalve bij boer Jan. Na lang wikken en wegen (het liefst houdt hij ze alle drie), weet hij uiteindelijk de knoop door te hakken. Maar dat zorgt voor een nogal verrassende exit in ‘Boer zoekt Vrouw’.

Let op, spoilers!

Verrassende exit ‘BzV’

Froukje wil maar wát graag blijven, maar helaas houdt het Boer zoekt Vrouw-avontuur hier voor haar op. Aan Yvon vertelt ze: “Het ene moment is het supergezellig, het andere moment hebben we echt een goed gesprek.” Toch is het juist deze kandidate die haar spullen mag pakken, wat volgens veel kijkers een nogal verrassende beslissing is.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Haat en nijd

Ondertussen is het bij boer Bastiaan haat en nijd tussen zijn twee vrouwen. Elise zette vorige week al flink de toon door op te merken dat Milou wel ‘als werkster kan blijven’ en deze week gaat ze nog even door met de steken onder water. Wanneer Milou graag een keer op de grote machine wil zitten, kan Elise het niet laten om even te zeggen dat “het geen kinderfeestje is, we zijn hier om te werken” en daarna “niet met je handjes erin hè”. Toch lijkt Bastiaan steeds meer te vallen voor de nieuwsgierigheid van de in Duitsland wonende blondine en dat maakt de Zeeuwse onzeker.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Niet puur uiterlijk

Ondertussen vraagt Vera zich bij Geert af of het hem niet alleen om uiterlijk gaat én je ziet Angela ondertussen denken of de krullenbol ook uit kan. Kijkers beginnen haar oorontsteking steeds meer te snappen. Bij Geert Jan is alles gezellig, al heeft Karine nog steeds twijfels. En die campingoutfit? Die mag-ie van Jacqueline alleen thuis aan.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
‘BZV’-Jan doet na drugsbekentenis nóg een bijzondere onthulling tijdens keuzeweek

Vrijwillig vertrek

Jelte twijfelt zó bij Annemiek dat hij nadenkt over een vrijwillig vertrek. Wanneer hij dit opbiecht aan de boerin, verklaart zij dat ze ook nog niet echt gevoelens voor een van hen beiden heeft. Jelte besluit uiteindelijk te blijven, maar de vonken spatten er nog niet vanaf op de boerderij. Maar wacht even, horen we volgende week nu gelach? Is dat gezelligheid? Het kan dus wel.

Heb je de aflevering gemist? Hier kun je ‘m terugkijken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: still