Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Rustmomentje voor moeders: netflixen op de wc

Rustmomentje voor moeders: netflixen op de wc

Rustmomentje voor moeders: netflixen op de wc

Soms heb je het nodig, even een momentje voor jezelf. Maar waar en hoe vind je dat, met de kinderen om je heen? Moeders van nu hebben een oplossing. Ze gaan gewoon netflixen op de wc.

Lees ook: Willen we heen: er bestaat nu een Netflixhotel

Streamingsite Netflix heeft een onderzoek laten doen naar het kijkgedrag van hun abonnees en in het bijzonder naar dat van moeders. Wat blijkt? Moeders zijn, net als iedereen eigenlijk, dol op Netflix en hebben de kunst van het multitasken tot in de puntjes onder de knie.

Druk
Doordat moeders altijd druk zijn met van alles en nog wat, is er weinig tijd over om te gaan zitten voor een serie. Dus combineren ze gewoon het een en ander. Uit het onderzoek bleek dat de moeders het kijken van een serie combineren met strijken, de was doen of, jawel, naar de wc gaan.

Meer dan de helft van de moeders kijkt Netflix terwijl ze de was doen, bijna de helft tijdens het koken en een groot deel van hen terwijl ze op het toilet zitten. Tja, je moet wat. Vaak is dat nu eenmaal het enige momentje op een dag dat je écht voor jezelf hebt.

bron: metrouk