Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Er komt voor 9 3/4 week een Harry Potter-boekwinkel naar Nederland!

Er komt voor 9 3/4 week een Harry Potter-boekwinkel naar Nederland!

Er komt voor 9 3/4 week een Harry Potter-boekwinkel naar Nederland!

Ken jij alle Harry Potter-boeken uit je hoofd en kun je met alle films gemakkelijk meepraten? Dan gaat dit nieuws jou heel bij maken. Want er komt een ware Harry Potter-boekenwinkel naar station Utrecht Centraal, die geheel in stijl 9 3/4 week blijft bestaan. Yaay!

Nederlandse vertaling
Ter ere van de Nederlandse vertaling van het achtste boek van J.K Rowling; Harry Potter and the cursed child, komt AKO met dit briljante inititatief. Het is een pop-up store, die alleen op Utrecht Centraal komt. Je kunt daar gelijk jouw copy van de Nederlandse vertaling van het boek bemachtigen, maar er is méér.

Doolhof
Want je kunt je helemaal onder dompelen in de wondere wereld van de magie en allerlei Harry Potter merchandise op de kop tikken. Ook zijn er verschillende (bord)spellen te koop en – dit klinkt zó cool – komt er een waar doolhof waar je allerlei scènes uit de boeken en films in levende lijve kunt ervaren.

Vrijdagnacht om 24:00 uur opent de Harry Potter-boekenwinkel haar deuren. Dat wordt linea recta naar het station rennen. The dream is real!

Copyright: AKO

Bron: ELLE