Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > WAT: er bestaan nu ook verzorgende sheetmasks voor… je borsten

WAT: er bestaan nu ook verzorgende sheetmasks voor… je borsten

WAT: er bestaan nu ook verzorgende sheetmasks voor… je borsten

Niks beter dan een uitgebreide facial om compleet tot rust te komen.  Maar – raar maar waar – je borsten kunnen ook best af een toe een pampersessie gebruiken. Althans, dat is wat de makers van het volgende beautyproduct dachten.

Borst sheetmask?!
Vergeet het standaard sheetmask voor je gezicht, vanaf nu gaan we massaal aan de boob sheetmasks. Precies, doekjes om je borsten een behandeling te geven. Natuurlijk wisten we wel dat het een aanrader is om je nek en je decolleté mee te nemen in je dagelijkse huidverzorging. Maar om nu ook je borsten zo uitgebreid te behandelen? Dat hebben we nog niet gedaan. Ondanks dat is het een deel waar we soms best, ahum, trots op zijn, en hebben borsten ook de juiste aandacht nodig. Dus kom maar door met het borstenmasker!

Een opkikkertje
Wat het precies is? Twee (uiteraard) doekjes met een gat erin (voor je tepel!), die je borsten een echte opkikker geven. Naast een hydraterend effect zouden ze de huid van je borsten verstevigen, waardoor ze een natuurlijke lift krijgen. Dat is toch mooi meegenomen, niet?

De ‘Oh! My Busty!?’-maskertjes komen – net zoals alle beautyitems met een gekke twist – uit Zuid-Korea. Je kan ze hier shoppen voor ongeveer 8 dollar – omgerekend zo’n 7,10 euro.

Lees ook: