Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Vet: Eminem na vijftien jaar weer in Nederland

Vet: Eminem na vijftien jaar weer in Nederland

Thuis & wonen
Vet: Eminem na vijftien jaar weer in Nederland

Eminem komt naar Nederland. De Amerikaanse rapper geeft op 12 juli een concert in het Goffertpark in Nijmegen, zo heeft organisator Mojo maandag bekendgemaakt. 

Lees ook
André Hazes dit jaar met drie eigen concerten in Ahoy

Tijdje terug
Het is Eminem’s eerste Nederlandse show sinds 2003. Toen trad hij twee keer op in de Amsterdam ArenA. Het optreden in Nijmegen maakt deel uit van een wereldtournee die in het teken staat van Eminem’s laatste album Revival, dat eind vorig jaar verscheen.

Back in business
Revival werd in Nederland Eminem’s tweede plaat die de top van de Album Top 100 wist te bereiken. In Groot-Brittannië was het zijn achtste opeenvolgende nummer 1. Hij evenaarde daarmee het record van Led Zeppelin en ABBA. Dankzij toffe samenwerkingen is Eminem weer helemaal terug van weggeweest: zo scoort hij momenteel enorm met het nummer Walk on Water, een duet met Beyoncé, en River, een samenwerking met Ed Sheeran, prijkt deze week op de vijfde plek van de Top 40.

Kaartjes voor het concert gaan aanstaande vrijdag in de verkoop. Be prepared…

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Still uit video

Shoppen is altijd een goed idee